DeletedUser
Vendég
A cím egyértelmű.Ide jöhet minden tipp,kezdőknek,haladóknak.Ki mit ajánl,mit hogy fejlessz stb.
Egy kis helyesbítést közbeszurnék.
A harci szekér 1 népességre jutó védőértéke az általad említettel szemben a következő:
19, 4, 14.
Hányszor és hány helyen mondjam még el.
Tessék hozzászokni ennek a szervernek a sebességéhez. Elindítaz egy fejlsztést 7-8 óra és szépen hátradőlsz a székedban. Kapálgatsz egy kicsit kinn a kertben, bulizolsz egy kicsit itt - ott. Visszajössz és még mindig nincs semmi elveszve. Minden megy a maga útján. Jó ez így ahogyan van. Persze azoknak akik naphosszat a gép elött ülnek és ezzel szeretnének előnyre szert tenni a többiekkel szemben akiknek kevesebb ideje van a játékkal foglalkozni egy kicsit bosszantó. De tessék elfogadni.
Ti mióta játszotok, hogy már hadihajókat küldtök ki?
Szerintem 7végére lesznek gyakori esetek, hogy a szomszéd szigetekre már átlátogatnak páran.
Biztosan lesz mindenkinek 1-2 buktás dolog, bár a hajókat még drágának tartom. Szerintem még nem éri meg a hajós kirándulás.
én is megcsináltam a kikötőt, de egyenlőre teljesen feleslegesen
a szigeten is van még 19 falu és még 8 belső falu
persze azért kipróbáltam a dolgot csak annyi a probléma vele,h 5 hajó is kell, ha hozni is akarok valamit a másik szigetről
Sziasztok.
Kezdő vagyok. Szeretnék többet megtudni a csatákról.
Mi a jó támadó és védő seregösszetétel?
Mi a jó támadó és védő stratégia?
Hogy támadjak és fosszak ki egy falut?
Válaszokat előre is köszi.