HALKABBAN!!!
nekem van egy kedvencem aki aktív és állandóan sereget képez, de nem tudja mi az a milícia ezért kapok tőle jó sok finom pontocskát
bemenekült az akadémiánkba ahonnan kidobattam erre megsértődött, hogy mekkora egy szemét vagyok és nem tudok játszani, mert nem látom be hogy általában sokkal több sereget veszítek, mint amennyi nyersit elviszek tőle és ezért rossz stratéga vagyok és gondolta jó vezető lennék (nem tudom, hogy jutott ide a gondolatmenetével eh)
XY (<-- ne keressétek, mert azért valamennyire diszkrét vagyok vele
) ma 7:38 órakor
Egyáltalán nem menekültem!
Nagy eszed van, ha nyersanyag nélkül megéri neked farmolni. Nagyon elmés ötlet... A szövetségben elég erős lennék ( a pontszámom alapján is), de Te inkább úgy döntesz, hogy a semmiért "farmolsz"... Jó vezető lennél...
T0ga ma 8:59 órakor
ki akartak nevezni,de hasonló döntéseim miatt nem fogadtam el
YX ma 9:16 órakor
Képzelem... Valószínűleg hasonló okos döntéseket hoztál volna, és csak a klán érdekeit tartottad volna szem előtt, ahogy most is...
T0ga ma 9:23 órakor
igen ! én is így látom
van egy kellően erős falu itt aminek a fejlesztésével állandóan foglalkozik valaki. sajnos néha sok időt és energiát pazarol kevésbé fontos dolgokra (sereg,fal), de azért fejlődget. Azért elárulom, hogy nekem a harci pontok miatt éri meg támadni téged.
XY ma 10:18 órakor
Te dolgod. Én már úgysem játszom sokáig. Pont az ilyenek miatt unalmas ez a játék...
tehát annyira unalmas miattam a játék, hogy március eleje óta nem találta meg a milíciát.... pedig tényleg aktív, sokszor kiállt előlem és a nyersit is gyakran dugdossa