DeletedUser
Vendég
Sajnos ez a Tau nyugdíjasvilág lesz, ami tömegklánokból fog állni...

Kis kiigazítást tennék. Én a fentiben nem látom azt, hogy szavamat adtam volna. Azt írtam, hogy a tervek szerint jobban tudunk igazodni hozzá. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ígérem, hogy a szavazás eredménye szerinti világ lesz. Nem először fordult elő, hogy figyelembe vettünk egy szavazási eredményt, és olyan is volt már, hogy nem tudtuk ezt megtenni. Csak annyit kérek, hogy a szavaimat ne forgassa ki senki. És lementeni sem kell. Sosem vontam módosítottam visszamenőleg, vagy töröltem a fórumról korábbi kijelentéseimet. Már az utalást is elutasítom.
Ugyanis az a 100 fórumozó véleménye nem dönthet, tehát Tau után kialakuló igény is befolyásolja a szervert (valószínű Üpszilon lesz a neve).
- világ sebesség: 3 - egység sebesség: 3 - kém sebesség: 2 - kereskedelmi sebesség: 2 - morál: nincs - istenek: 5 - foglalási rend: új - szövetségi max: 50 - kezdő védelem: 7 nap - éjszakai bónusz: 23:00-6:00 | - világ sebesség: 3 - egység sebesség: 2 - kém sebesség: 2 - kereskedelmi sebesség: 2 - morál: nincs - istenek: 5 - foglalási rend: új - szövetségi max: 50 - kezdő védelem: 7 nap - éjszakai bónusz: 23:00-6:00 |
Na egy ilyen szerver jó lenne.
Ha napi 2-3 alkalommal benézel ide,akkor fogsz kapni választ MOIRA-tól.Üdv!
Újj szerver nyitásárol mikor kapunk infót vagy mikor lessz szavazás ??
köszi nyomon követem a dolgokatHa napi 2-3 alkalommal benézel ide,akkor fogsz kapni választ MOIRA-tól.
Ha napi 2-3 alkalommal benézel ide,akkor fogsz kapni választ MOIRA-tól.
Grepolis Magyarország
21 órája ·
Omega világ paraméterei:
Játék sebesség: 4
egység, kereskedelmi, kém sebesség: 3
foglalási rend: régi
ostrom ideje: 12
morál: nincs
éjszakai bónusz: 23-6
szövetségi taglétszám: 75
kezdő védelem: 5 nap
Július 15-én indul.
Több mint valószínű, hogy igaz, mert a magyar grepolis hivatalos facebook oldalán lett ez megosztva. Itt a link:https://www.facebook.com/pages/Grepolis-Magyarorsz%C3%A1g/442974579141616?fref=tsEz igaz?
Mert ha igen ez lesz a magyar szerverek közül edig a leggjobb.