DeletedUser
Vendég
Hello mindenkinek!
Én egy francia játékos vagyok, aki egy egyedülálló élményt ajánl nektek: Egy nemzetközi világban játszani!
Ez az ötlet 2 és fél év játék után jutott az eszembe, gyakran látva ugyanazokat a beceneveket.
Ez egy olyan világ lenne, mely összefogja az Európai Grepolis közösségeket. (Az egyesült Államoknak, Barzíliának, stb., túl nagy a lemaradása...) (Na jó, ezt a részt lehet, én értelmeztem rosszul...)
- Játssz eddig ismeretlen játékosokkal.
- Csoportosuljatok egy világra a legtapasztaltabb harcosokkal.
- Ismerj meg új taktikákat, stratégiákat.
- Tudd meg, melyik szövetség a legjobb.
Íme, hogyan fog haladni a projekt:
- Megosztom ezt a projektet minden európai ország Grepolis fórumán. (Már amelyik országnak van szervere.)
- Ha elég játékost érdekel, indítok egy kérdőívet (milyen paramétereket szeretnél, melyik országból jöttél, van-e gyűrűd?) (Ez utóbbit én sem értem... )
- Amint van elég eredmény és motivált játékos, lezárom a kérdőívet, és nyilvánosságra hozom az eredményt.
- Figyeljük, mikor jelenik meg egy megfelelő világ, és indulhatunk!
Szavazás:
Néhány napon belül. (Az angol szerveren ezt három hónapja írta, és még nem volt... :/ )"
Nos meglátjuk mi sül ki belőle, de ha lesz valami, akkor remélem mi magyarok is indulunk. Az eredeti angol nyelvű posztot itt találjátok: Grepolis World Cup
(Van egy két fordítási hibám, így angolul tudóknak érdemes lehet az eredetit elolvasni inkább.)
(Köszönöm a javítást Westius Jashinnak.
Témák dedikált :
Sujets dédiés :
Anglia
Franciaország
Németország
Hollandia
Norvégia
Olaszország
Görögország
Spanyolország
Románia
Portugália
Oroszország
Dánia
Törökország
Svédország
Csehország
Magyarország
Szlovákia
Finnország
Én egy francia játékos vagyok, aki egy egyedülálló élményt ajánl nektek: Egy nemzetközi világban játszani!
Ez az ötlet 2 és fél év játék után jutott az eszembe, gyakran látva ugyanazokat a beceneveket.
Ez egy olyan világ lenne, mely összefogja az Európai Grepolis közösségeket. (Az egyesült Államoknak, Barzíliának, stb., túl nagy a lemaradása...) (Na jó, ezt a részt lehet, én értelmeztem rosszul...)
- Játssz eddig ismeretlen játékosokkal.
- Csoportosuljatok egy világra a legtapasztaltabb harcosokkal.
- Ismerj meg új taktikákat, stratégiákat.
- Tudd meg, melyik szövetség a legjobb.
Íme, hogyan fog haladni a projekt:
- Megosztom ezt a projektet minden európai ország Grepolis fórumán. (Már amelyik országnak van szervere.)
- Ha elég játékost érdekel, indítok egy kérdőívet (milyen paramétereket szeretnél, melyik országból jöttél, van-e gyűrűd?) (Ez utóbbit én sem értem... )
- Amint van elég eredmény és motivált játékos, lezárom a kérdőívet, és nyilvánosságra hozom az eredményt.
- Figyeljük, mikor jelenik meg egy megfelelő világ, és indulhatunk!
Mit gondolsz?
Részt szeretnél venni?
Részt szeretnél venni?
Szavazás:
Néhány napon belül. (Az angol szerveren ezt három hónapja írta, és még nem volt... :/ )"
Nos meglátjuk mi sül ki belőle, de ha lesz valami, akkor remélem mi magyarok is indulunk. Az eredeti angol nyelvű posztot itt találjátok: Grepolis World Cup
(Van egy két fordítási hibám, így angolul tudóknak érdemes lehet az eredetit elolvasni inkább.)
(Köszönöm a javítást Westius Jashinnak.
Témák dedikált :
Sujets dédiés :
Anglia
Franciaország
Németország
Hollandia
Norvégia
Olaszország
Görögország
Spanyolország
Románia