Frissités hibák

• Témaindító Témaindító DeletedUser9591
  • Kezdés ideje Kezdés ideje

DeletedUser9591

Vendég
Üdv.

Nem tudom ki hogy van vele, de a legutóbbi frissítés óta nálam K.O. a játék. Mindig lefagy, belassul. Jelenleg IE-vel megy de nem fullos. Chrome szintén kuka.

Létezik valami megoldás? Köcce.

Ha nem működik a játék ezt teheted meg:

Ctrl+Shift+Del /előzetes böngészési adatok törlése
Játékon belül/ beállítások/Helyi ideiglenes menü/Tartalom törlése
Írj az ügyfélszolgálatnak-Beállítások-Ügyfélszolgálat

Szia Alfi159!

Sajnos vannak hibák az új kezelőfelület bevezetése óta. Folyamatosan mennek a visszajelzések, a hibák bejelentése. A fejlesztők is dolgoznak a hibák javításán, reméljük ha lassan is de sikerül megoldani nekik.

Én még nem találtam hibát, de nem is nézem meg minden játékelemet minden nap, tehát nem tudok újat mondani :)

Eddig 3 böngészőt próbáltam. IE, G Chrome és Safari. Lassú, lefagy akadozik.
Reméljük hamar kijavitják, főleg azok miatt akik erre pénzt is kiadnak a prémium funkció formájában. Ez számukra a legidegesítőbb.

Nekem tokeletesen mukodik a jatek. De javaslom a Mozilla Firefox-ot, az a legjobb bongeszo internetes jatekokra, es egyaltalan barmire.

Nem akarom elkezdeni, de ha játékokra jó is annál is van jobb, neki is vannak hibái :o
De én most inkább nem szólok bele, örülök, hogy nekem megy a Grep. :)

nem lehet,hogy az xp miatt lassú a böngésződ?
ugyanígy nekem is.
ha jól tudom már a frissítéseket nem állítják be xpre.

Amikor a jatekot keszitik, akkor azt Javascriptben irjak, ami minden operacios rendszeren kell, hogy mukodjon. Amennyiben hiba van a jatekban, azt legtobbszor a teli gyorsitotárak okozzák, amelyeket idonkent torolni kell, mert fura adatokat kapunk. A legjobb bongeszo az internetes jatekokra a Mozilla Firefox, a Google Chrome-mal vigyazni kell.

Mellesleg a Windows XP tamogatasa iden Aprilis 11-en lejar, igy aki ezt hasznalja, probaljon meg beszerezni egy ujabb op. rendszert. Ez nem azt jelenti, hogy a gepek nem fognak elindulni, csak kepesek lesznek....igen fura dolgokat csinalni.

Miért "veszélyes" a Chrome?
Azon játszok, csak most van valami, de szerintem NET hiba :o

Mindenki másképp látja a böngészőket. A Chrome azért veszélyes, mert adatokat továbbít a Google-nek, de ezen kívül más vírusokat megakadályoz. A Mozilla viszont nem kívánt bővítményeket futtat, míg az Internet Explorer....ezt ne használjátok. Az Opera gyors, de sokaknak túl bonyolult felépítésű.

Mindezek mellett a Google Chrome az, ami a felhasználón biztonságot nyújt.

Köszönöm szépen, én nekem még szerencsére nem volt böngészőhöz közhető problémám (kivéve amikor egy sütit tiltottam és nem engedett be Hyperborea-ba :o).

Ez velem is volt Rho-n egyszer csak ez jött be, nem helytartó funkció, semmivel sem tudsz többet csinálni, csupán a grafika rossz :o

És frissités után is ez volt. Ám a korábbi verzióval semmi hiba nem volt. Hahó support. Szerintem nem vagyok egyedül.
Ideje lenne belátni, hogy a mostani verzió valahogy nagyon félresikerült.

Szia Alfi159! Sajnos tényleg elég sok hiba van a játékban az új kezelőfelület bevezetése óta. Én és még sokan mások is jeleztük ezt a Supportnak. Ők javítani sajnos ezt nem tudják, mintahogy az új kezelőfelület bevezetése sem az ő ötletük volt. Minden hibabejelentés fontos, ezeket továbbítják a fejlesztőknek, akik dolgoznak a kijavításán. Tudom hogy bosszantó, engem is nagyon zavar, azonban a fejlesztőket is az a cél motiválja, hogy a játék egyre jobb legyen, egyre könnyebben kezelhető. Minden a játékba bevezetett újítást tesztelnek előtte a Béta szerveren, sajnos ezek a hibák ott nem jelentkeztek. Most várakozunk és reménykedünk, hogy ezeket a hibákat minél gyorsabban javítják.

Próbálkoztál böngészőváltással? Nekem bejött. Igaz a firefox egyenlőre nem a kedvencem, sokáig a chrome ot használtam, de a váltás óta nincs semmi problémám. Chrome mal volt bőven nekem is az újítások óta.

Az az egy böngésző amit sose használnék, de lehet az ilyen érvek meggyőznek.

Vissza
Fent