Varázslatok

• Témaindító Témaindító akhileusz31
  • Kezdés ideje Kezdés ideje

DeletedUser

Vendég
Nos nem tudom ki hogy van vele de jo lenne a varázslatokat szabályozni valahogy!!!Ugy értem egyesek Harry Potter játékot csinálnak a Grepolisból és lassan élvezhetetlenné válik a játék igy hogy a tenger másik feléröl varázsolgat egy egész csapat a másikra állandóan!!Én ugy gondolom a falrombolás és a villám varázslat hasznos de támadáshoz kellene kötni!!azaz támadásnál két varázslatot lehetne rakni egyet ami a célzott városra érvényes(falrombolás,villám...stb) és egy ami a támadásra a seregre!!Igy elkerülendő az ilyen varázs háboru ami szerintem elrontja a játék értelmét,a támadást a harcot és a tervezést stb..Ha nem is igy de mindenképpen szabályozni kellene hogy csak az varázsolhat egy városra aki éppen támadja vagy hasonlo

Kedves Játékos!

Ez már most is hasonlóan működik, ugyanis egy-egy fajta varázslatot csak meghatározott időnként használhatsz egy adott városra. Ennek az ideje az adott világ sebességétől függ.
Csapatmozgásra pedig most is csak egy, a célba érésig tartó (például kedvező szél) varázslatot használhatsz. (Kivéve az Achilles)

Porphyrion

Igen evel csak egy a gond!!!Pl egy falbontás(földrengés) a RHO világban azt hiszem 2 oránként lehet varázsolni!!nos szerintem ez tul kevés idő!!!legalább 4 ora kellene legyen!!Hogy miért?Ha 2 oránként egy egész csapat aval szorakozik hogy rombolja a városom akkor az egész njáték arról szol hogy ök varázsolnak én épitek de minek? 2 orám van a következő varázslatig és egy falhuzás 2 ora vagy több!!és egy varázslat akár 3-at is levehet!!Ezeket a varázslatokat szabájozni kellene vagy legalább 4 orára kitolni az idöt!!Miért mondom ezt?Mert ha én azért vaázsolok hogy a támadásom nagyobbat üsön akkor a támadás elött cvarázsolok egyszer és rombolom a falat!!ez igy okés !!De az hogy 2 oránként mindig kapom a varázslatokat az azért már tényleg elég játékkedv romboló tud lenni!!(gondolom ezt elképzelhető) ha 4 orára kilenne tolva az idő akkor legalább valamenyire vissza is lehet épiteni (de persze a nyersiről se feledkezünk meg hogy az is kell) A 2 ora semiképp nem tesz jot a játéknak!!Nem lehetne szavazásra kirni hogy hosszabitsuk meg az időt legalább?

Kedves Játékos!

Ez egy hadi-taktikai csapatjáték, van ellenszere az ártó varázslatoknak, a városvédelem. Hatásának élettartalma jelentősen hosszabb, mint az az idő, amit két ugyanolyan ártó varázslat között ki kell hagyni.

Porphyrion

Ezzel tisztába vagyok!!Ám a taktikai rész szerintem nem arról szol hogy van egy 120 fös csapat és van egy 10 fös csapat és el lehet képzelni a hátrányt!!A 120 fös csapatnak mindig lesz valakije aki tud varázsolni de a 10 fös csapatnak sose lesz elég föleg ha nem 1-2 városról van szó hanem 7-8 városról!!És én ezt nem hadi-taktikának nevezném már hanem inkább varázs játéknak!Szerintem tökéletesen játékromboló!!Én például 8 várossal rendelkezem amely ellenséges területen van !!na most ahoz hogy én védelmező varázslatot rakjak rájuk rendelkeznem kellene 6 oránként minimum 1040 varázspontal Athénétől!!Ez Íreális!!az egy nap azt jelentené hogy kellene 4160 varázspont!!Nos egy nap allatt jo ha elérem a 3-400 pontott a napi bonuszal(jo estebe ugye mert ha támadok azért oda is jol jön a hössieség varázslat)Szerintem ez a játék aról szol ki hogy tud idöziteni támadni ,szervezni támadást és támogatást ,hogy tud fent lenni ,milyen aktiv stb!!De semiképp nem kellene aról szoljon hogy ennyire hátrányba rakják a kezdő játékosokat vagy esetleg a kisebb szövetségeket!!Épp elég hogy nagyobb támadásokat kell kivédeni nemhogy még a varázslattal is bajlodni!!Bár nekem szoltak hogy felesleges ide írnom mert ugyse tesznek semmit mivel ez Globálisan igy van :( (ez a dolog lesujto ha igaz) én mégis bizok benne hogy talán egy szavazást megér!!!Föleg ha a többség azt akarná hogy 4 ora legyen inkább nem látom okát miért ne lehetne szavazni?!!Amire ha jol emlékszem más témákban volt rá példa!!

Nem működik!

Kedves munkatársak!

A Népességnövekedés és a Tenger hívása varázslatnak nem tudom élvezni a hatását. Nem működik. Az idő pontosan ugyanannyi, mint a varázslat nélkül. :( Mi lehet ennek az oka? :confused:

Sziasztok!

A Honvágy varázslattal kapcsolatban lenne kérdésem.
A templomban leírtak szerint vonatkozik mind a szárazföldi, mind a tengeri csapatokra,
ugyanakkor a súgó szerint csak a szárazföldi egységekre.

Melyik a valós?

Előre is köszönöm válaszotokat.

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy artemisz istenek a megtisztitás varázslat mire jo ?

Sziasztok
A Honvágy mind a tengeri mind a szf csapatokra ugyanúgy hat.
A megtisztítás varázslat arra jó, hogy levedd a városodról egy rossz hatást(pl pestist) vagy egy támadást tisztíts meg pl a honvágy varázslattól hogy ne érezhesd annak negatív hatását.

A megtisztítás pl. Hősiességgel levédett támadásra is használható. Megtisztítod, utána varázsolsz rá egy tengeri vihart pl.

Sziasztok!

A Honvágy varázslattal (...)
A templomban leírtak szerint vonatkozik mind a szárazföldi, mind a tengeri csapatokra,
ugyanakkor a súgó szerint csak a szárazföldi egységekre.

Minden egységre hat, szárazföldi, tengeri és mitológiai.

Sziasztok!
A napokban felmerült a kérdés, hogy az Athéné- Bölcsesség varázslata erősíti-e a mitológiai egységeket. Én élve a lehetőséggel, felkerestem a varázslatra vonatkozó wiki oldalt/lapot. Ott azt írja, hogy csak a szárazföldi (nem mitológiai) egységeket segíti.
Én ezt a tudást nyomban meg is osztottam a szövetségi fórumon. Viszont:
Pár tag szerint, a szimulátorban a varázslat bepipálása után eltérőek az értékek (erősebbnek mutatja a mitológiai egységeket).
A kérdésem az lenne, ez csak egy bug a szimulátorban, vagy tényleg erősebbek lesznek az egységek?
A válaszotokat előre is köszönöm.
üdv skizofrén

Vissza
Fent