DeletedUser
Vendég
Felvető: RockBorg
Felvetés időpontja: 2012.01.09.
Felvetés időpontja: 2012.01.09.
Összefoglaló
Én nekem lenne egy olyan javaslatom, hogy minden szigeten lehetne szabad kikötő!
Ez azt jelentené hogy oda lehet küldeni a katonákat és partra tudnak szállni, tehát onnantól szárazföldi támadásként megy tovább a támadás!
Jelenlegi állapot: Nincs ilyen a játékban
Leírás:
Ennek azért lenne igen csak értelme, mert ha valaki van olyan kuka mint én pl, és nem rak jelzőt a támadó csapathoz, akkor 1 biremmával is kinyírja, a teljsen mindegy mekkora sereget a védő!
A támadást csak akkor láthatná a védekező játékos (azaz aki ellen megy a támadás) amikor a katonák már partra szálltak!
Ezen kívűl érdekesebbé tehetné a játékot, hisz az ember soha nem tudná mikor csapnak le rá az ellenség katonái!
Ösztönözne mindenkit minél előbbi város foglalásra ugyan azon aszigeten hogy időben meg tudja magát védeni ha sikerül!
A szabad kikötőben, tartózkodni:
Nem lehetne sokáig, max. 2 óra! A szigeten valószínű bárkit le lehet rohanni és oda lehet érni valamint vissza is! Ha valaki kicsúszik a két órából, katonái meghallnak!
A két órát onnan lehetne számolni, ahogy az első ember a szövetségből odaér, Tehát ott indulna az óra, amit a szövetség tagjai, a kikötőre kattintva láthatnak!
Minden két óra után 1 órár nem mehet az a szövetség újra vissza abba a Szabad kikötőbe!
Katonák létszáma:
Szabályoznám azt is hogy egy szövetségből, az adott két óra alatt csak megadott számú katona tartózkodhat!
A létszámot függővé tenném attól hányas szinten áll a szabad kikötő, úgy ahogy a Grepolis falvai is a szigeteken, és a sarcolás díja is attól függ minél nagyobb szinten van a kikötő!
A konkrét számozást már csak ki kellene dolgozni.
Visszaélés: Azt hiszem erre itt nem lenne lehetőség!
Vázlat rajz: -
Érvelés:
A lényeg hogy ez nagy előny legyen, de ugyan akkor ne legyen a fő támadási lehetőség, azaz a tengeren ugyan úgy keljen támadni, csak épp ha valaki időzítésekre figyel, egy beérkező csapat akár egy tagja is a Lázítást meg kezdheti!
Természetesen ezt a védésre és támadásra is lehetne használni!
Az menet időd lehet tudni a falvakhoz tehát ügyesen kell időzíteni a pontossághoz!
Nyilatkozat
Az ötlet megfelel a kritériumoknak? Igen
Az ötlet be lett-e már korábban küldve? Nem