nyersi eladása aranyért a piacon

szeletelő

New Member
Kiváncsi lennék, hogy a support miért csinál ekkora köcsögséget, hogy a harmadik, vagy negyedik nyersit már nem tudom eladni, mert rámteszi a captcha-t, és amíg nem tudom meg, hogy engedi vagy sem, addig csak várakozok. És most jön a lényeg 2 és fél óra várakozás után feladtam. Persze addigra már rég elvitték az aranyért adható nyersit a supportnak kedves aranyozók. Nekik megerősítik, hogy megkaphatják. Nekem ma már nem lesz semmi ebből a "hatalma s aranyhegyből" amely 18 aranyról szól. De a mindennapi 20-30 aranyból összejöhetne valamicske, de a support ezt is csak a haveroknak, akik költenek egyébként aranyra , azoknak tartja fenn.
És most le lehet tiltani kegves support, mert megmondtam az igazságot. Több mint 10 éve játszom, és ez már rég ki akart belőlem jönni, de most már tele van a ...........m ezzel.
szeletelő

szeletelő

New Member
Kedves szeletelo,

A nevem Janos es a magyar support csapattol bar elhatarolodok a tagja vagyok ezert tudok segiteni.
Ilyen esetben kerlek kapcsold KI ismetlem nem BE hanem KI a botot. A rendszer csalonak erzekel ezert tiltotta le a piacot ahogy most nezem a rendszerben. Kervenyeztem egy felul vizsgalatot a nevedben de ha utana is csalason kapnak akkor a Nemet nemzetkozi birosag ele terjesztik ugyedet es a vegen akar eletfotytiklant is kaphatsz.

Jelenleg mukodnie kell de ha barmifele problemat eszlelsz itt a halott forumon ahova semmi support nem jar rajtam kivul nyugottan irogass ilyen szepeket egy support ticket helyett amit amugy EGYBOL megkapunk mert mint latod hamarabb megoldast kapsz.

Kovetkezo vasralasnal hasznald a "GREPOLISZLYOIMADOM" kodot 5% kedvezmenyert. Ezt a 18 arany elvesztese miatt kiallitottam neked, remelem karpotol es elnezesedet kerjuk!!!!!!!!4

Üdv
Zoltan
Kedves János, vagy ahogy aláírtad Zoltán!

Az eddigi 13 év alatt, amióta játszom ezzel a játékkal, még nem csaltam egyszer sem, és nem is tervezem. Nem úgy neveltek a szüleim, hogy a csalás, és annak bármelyik szinonímája beleférjen nálam. (Volt is ebből gondom az életben, mert másnál ez természetes.)
Ha a gép annak gondol, akkor az a program hibája, nem mennék bele, hogy miért.
Köszönöm a pozitív hozzáálásodat, bár érzek némi malíciát is benne, de ez nem baj.
Üdvözlettel:
Gábor

Kedves szeletelo,

A nevem Janos es a magyar support csapattol bar elhatarolodok a tagja vagyok ezert tudok segiteni.
Ilyen esetben kerlek kapcsold KI ismetlem nem BE hanem KI a botot. A rendszer csalonak erzekel ezert tiltotta le a piacot ahogy most nezem a rendszerben. Kervenyeztem egy felul vizsgalatot a nevedben de ha utana is csalason kapnak akkor a Nemet nemzetkozi birosag ele terjesztik ugyedet es a vegen akar eletfotytiklant is kaphatsz.

Jelenleg mukodnie kell de ha barmifele problemat eszlelsz itt a halott forumon ahova semmi support nem jar rajtam kivul nyugottan irogass ilyen szepeket egy support ticket helyett amit amugy EGYBOL megkapunk mert mint latod hamarabb megoldast kapsz.

Kovetkezo vasralasnal hasznald a "GREPOLISZLYOIMADOM" kodot 5% kedvezmenyert. Ezt a 18 arany elvesztese miatt kiallitottam neked, remelem karpotol es elnezesedet kerjuk!!!!!!!!4

Üdv
Zoltan

szeletelő

New Member
Apropó!
Milyen bot-ra gondoltál, mert én tudtommal nem használok egyet sem, mivel nekem nincs, és nem is volt ilyesmim. Állítólag hasznos dolog, kiváncsi lennék rá.
Remélem nem a "vakond lyuk"-ra gondolsz, mert az egy teljesen ingyenesen letölthető program, és teljesen nyilvános, valamint annyi az előnye, hogy megjeleníti az egységeket, meg ilyesmi. De ha ez a gond, kérlek jelezd felém. ía játékosállomány kb: felének van letöltve, akkor szólok az ismerősöknek, hogy a progi fekete listára került. Kár lenne, mert megkönnyíti a játékot, de semmilyen anyagi előny n nem kovácsolható belőle. (vagy csak én nem értek hozzá)

oldfox

Grepolis support
a Grepolis csapata
Community Manager
Ez egy mindenkit érintő probléma volt, a fejlesztők már javították.

zola08

Member
Kedves supp, vagy moderátor vagy bánja is a fszm hogy ki volt és "miért" is pontosan, de ha már van annyi csodás sütnivalója hogy töröl 1-2 hsz-t akkor törölje már azokat is amik hozzá tartoznak :)))) vagy pedig írja át a nem tetszőeket úgy hogy fel legyen bennük tüntetve hol is volt a változtatás, mert lehet az eredeti író se tudja mi volt az ami ki lett cserélve ami a többiekkel szemben még talán "OKÉ IS" de azzal aki írta azt a kommentet azzal szemben nem korrekt ha úgy van javítva hogy ő se tudja mi lett átjavítva napokkal vagy akár hetekkel később, mert valaki unatkozik és nem talált több munkát az életében vagy annak értelmében :)

Jaa am nem mintha zavarna csak gondoltam szóvá teszem, mert valaki úgyis beletrollkodik majd a problémámba (nagy eséllyel eltünteti mert hogy nem idevaló vagy tudom is én..), amennyiben megteszi dobjon felém név szerinti értesítést is hogy tudjam ki az aki ennyire unatkozik :d hátha tudok neki segíteni hogy ne unatkozzon ennyire xD

és ugyan tény hogy zavaró volt 1-2 bizonyos hozzászólás és ebből a szempontból köszönöm és örülök is neki hogy eltűntek, de ettől még úgy érzem kicsit félmunka lett végezve :))

jeff hardy

Member
Igen plusz ami meg szomoru hogy a zavaro hozzaszolasok meg mindig itt vannak de az ertelmes segito kommentek (mint peldaul jomagam kommentjei) torove lettek

szerintem sem feir de sajnos nekunk plebsznek ez jjutott

Fent