Kérdés

DeletedUser

Vendég
Szerintem ezt a kérdést Ügyfélszolgálaton keresztül tedd fel :)

DeletedUser

Vendég
nekem is volt ilyen gondom alfán, 5100 egységet öltem és csak mostanában kaptam meg 2500 egységet öltem a kitüntetést.

DeletedUser

Vendég
Különítsük el az egységeket és a harci pontokat. A kitüntetés az egységek után darabszámért jár és ide a milícia is beleszámít, harci pont pedig lakosságért, és csak a játékosok által képzett katonák számítanak.

Tehát ha megöltél 200 milíciát + 50 harci szekeret, akkor kapsz egy plecsnit 250 ellenséges egység legyőzéséért, és kapsz 200 harci pontot (csak a szekerek után ugye).

Ha megöltél 64 harci szekeret, akkor kapsz 256 harci pontot, de nem kapsz plecsnit, mert az csak 64 db ellenséges egység.

DeletedUser

Vendég
jah így már teljesen más, azért az 200 szekér amit megöltem valószínűleg számított...

És a mitológiai egységnél is így van?

DeletedUser

Vendég
Igen, ott is plecsnibe egy mantikór 1 db-ot számít, harci pontban 45-öt.

DeletedUser

Vendég
szövis kérdés!

Lenne egy olyan kérdésem amit sehol nem találtam,hogy feltett volna valaki vagy valamelyik topicba.
Egy szövetségen belül vannak saját szövetségesek1-akár 10 is ez idáig oké.Mi van olyankor ha pld-ul megtámad egy tag aki az én egyik szövisem szövetségese de a milyenk nem.Ilyen esetben hogy érdemes eljárni,mert ő nem segithet ugye mert azzal szövibe van ,de engem sem támogat ami ugye az egyeszség része.Ilyenkor mit lehetne lépni?

DeletedUser

Vendég
szólsz a vezérednek, ha ez sem elég szólsz annak a vezérének, aki támad

DeletedUser

Vendég
Tippem szerint inkább szövetségen belül védelmet kérni. Ugyanis a szövetség szövetségesének a szövetségese nem biztos, hogy a szövetség szövetségese és az meg végképp nem biztos, hogy baráti viszonyt ápolnak.

DeletedUser

Vendég
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok a játékban, és nem tudom, mit kéne tennem.
Szóval, jelenleg így állok:

Ezt itt ne. Az ellenfeleidnek nyújtasz támpontot, ha közzéteszed a városaid állapotát.
Messalina

--------
Azért kérném a segítségeteket, mert sokba kerülnek a fejlesztések, és nem igazán tudom, hogy a katonaságot fejlesszem inkább, vagy az épületeket.
Ja... azt szoktam tenni, hogy a számítógép által generált falvakba ötössével küldök ki csapatokat rabolni (úgy,hogy tudom, hogy a falu nem fog védekezni).
Szóval, Ti mit fejlesztenétek ennél a szintnél? :confused:

Ja... ha esetleg nagyobb számú egységet küldök ki abba a bizonyos faluba, akkor nagyobb zsákmányra számíthatok?

Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
ez dupla post, mért nem javítottad ki az előzőt?
Na attól függ a fejlesztés, hogy milyen emberek vesznek körül, ha nagyon alacsony szintűek vannak a szigeteden, akkor csak kisebb sereget (200-200 védő) kellene fenntartanod, ameddig fejlődsz. De ha kicsik vannak a szigeten, de a környékeden erősek akkor tengeri flottát csinálj inkább és a vermedben mindig annyi ezüst legyen amennyi belefér...

Ha barbár falut támadsz nagy sereggel, akkor is ugyanannyit hozol el, mint ötösével sokszor, de inkább egyszerre küldd őket!

DeletedUser

Vendég
Továbbá javaslom, hogy olvasd el a Súgóban az Első lépéseket. Kifejezetten újaknak készítettük.

DeletedUser

Vendég
Messalina
,,Szerintem ezt a kérdést Ügyfélszolgálaton keresztül tedd fel ,,

Ezt arra érted ,hogy a supportól kérdezzem meg? :confused:

DeletedUser

Vendég
Üdv

Azt szeretném kérdezni hogy mobiltelefonról miért nem lehet fellépni grepoliszra?

DeletedUser

Vendég
Ha jól tudom fellehet lépni ,de nem mindegy hogy milyen telefonnal.

DeletedUser

Vendég
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogyan tudok nyersanyagot küldeni közvetlenül egy másik szigeten lévő falumnak? A piacom mindkét faluban 10 fölötti. Kell még valami?

Előre is köszi!

DeletedUser

Vendég
rákattintasz a térképen a faludra és a kereskedésnél beállítod a számot

DeletedUser

Vendég
A kereskedés még most is takarva van, azaz nem kattinthatok rá. Ezért kérdezném, hogy mit csinálok rosszul. A súgó szerint 10-es piac kell, az megvan.

Fent