Jutalom arany

• Témaindító Témaindító DeletedUser4306
  • Kezdés ideje Kezdés ideje

DeletedUser4306

Vendég
Meghivtam Csendesen nevü játékost. Már 1197 pontja van és mégsem kaptam meg a 200 aranyat, akkor ez hogy is van? Mert ha jól értelmeztem ha eléri az 1000 pontot akkor én kapok 200 aranyat, vagy tévedtem, akkor bocs. Hali

Nem értelek, meghivtam az e-mail cimén és már 1200-on felül vannak a pontjai és mégsem kapom meg a 200 aranyat, vagy hogyan kapom meg?

?

Ez a prémium => szerzés ez ingyenes ? és ha igen hbogy kell csinálni?:confused:

ÉN a prémiumon a szerzésnél meghivtam a jelenlegi csendesen játékost, már elérte bőven az 1000-es határt és mégsem kaptam ezidáig a beigért 200 aranyat. Nem értem

Drága szívem... Ha olvasnál, nem kérdeznél zöldségeket.

Prémium menü - szerzés fül - Gyűjts 200 aranyat szöveg.

Ha nem a játék által adott linkkel hívtad meg, akkor kisnyúl, akkor nem fogod tudni begyűjteni utána. Ha a játék által adott linkkel hívtad meg, akkor a fenti úton tudod begyűjteni.

Oké, megértettem, de azért mert az ember idősebb és most kezdtem el ezt a tipusu játékot játszani, nem kell annyira gyerekesen irni nekem, már bocs. 56 évesen nem könnyü megérteni, olyan dolgokat ami a tizenéveseknek alap. Kivánok neked további szép napot, hali

ezt én is megkaptam, azt mondják, hogy játék, de nem tom.

Sziasztok
Kaptam egy ilyen jelentést:
180 arany jóváírásban részesültél.

Oké...oké...és köszönöm ...de nem jegyzi sehol a rendszer"em" :(:confused:
Ha valaki tudna segíteni kérem írjon Nika77 nick-emre...
Köszönöm..
És békés boldog ünnepeket kívánok mindenkinek

Az Ügyfélszolgálaton keresztül jelezd a problémát,ezzel mi nem tudunk kezdeni semmit.

Kezdjük ott hogy nincs is olyan fül nekem. :S Én kanzel nevű játékost hívtam meg ő már 1500+ pontos mégsem kaptam meg. -.-
Drága szívem... Ha olvasnál, nem kérdeznél zöldségeket.

Prémium menü - szerzés fül - Gyűjts 200 aranyat szöveg.

Ha nem a játék által adott linkkel hívtad meg, akkor kisnyúl, akkor nem fogod tudni begyűjteni utána. Ha a játék által adott linkkel hívtad meg, akkor a fenti úton tudod begyűjteni.

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Barátok meghívása az alsó menüsoron, és azon belül toborzott játékosok fül. Ott tudod begyűjteni a jutalmat.

962183572N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Barátok meghívása az alsó menüsoron, és azon belül toborzott játékosok fül. Ott tudod begyűjteni a jutalmat.

962183572N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

sziasztok nekem az a problémám hogy a napi ajándék napi jutalmam lecsőkkent mintha ujra keztdtem vollna a játékot 14000-nál jártam két napja 200-at kapok.jó lenne ha vissza állitanák.kőszőnőm.

30 nap után újrakezdődik a jutalom osztása, ismét az alapról. Újabb 30 nap és ismét a maximumot fogod kapni, ha addig minden nap bejelentkezel, amennyiben ez a folyamat megszakad, akkor ismét elölről kezdődik.

30. nap után nem csak aranyat kapsz.. kaphatsz 5000 nersanyagot mindenből vagy 500 áldást, vagy 50 aranyat!

Vissza
Fent