Grepolis jövője

Shiodome

New Member
manapság eléggé kényelmetlen ez a helyzet. ahhoz hogy az emberek bekerüljenek másokhoz ahhoz kb segget kell nyalni sok esetben. az idők és emberek is sokat változtak és ebből kifolyólag már minimális rá a ráció főleg hogy sokan smurf kis szar accokkal játszanak és így felmerül a kémek lehetősége és az emberek ezért is "óvatosak", de bizonyos dolgokat nem tanítottak meg mindenkinek...
és kimondtad a varázs szót...seggetnyalni

Kompa72

Active Member
Lehet már kihalt ez a szál de az is lehet ezzel fel is tudom éleszteni. Ha csak egy emberhez jut el már boldog vagyok. Csak szeretném én is megosztani a meglátásaimat a játékkal kapcsolatban. Körülbelül 3-4 éve ha nem több ideje játszottam utoljára komolyan a Grepolissal, menet közben azért be-be kukkantgattam a naprakészség miatt. Ami legelőször feltűnt már évekkel ezelőtt is, hogy fogyunk. Fogynak a játékosok egyre kevesebben játszanak(legyen ennek bármi az oka)
Ami viszont most úgy mellbe vágott, az az ahogy a játékosok hogyan viszonyulnak egymáshoz. Kiábrándító. Héliopolisz világról jövök és jelentkeztem egy helyre, hogy visszakerüljek a praxisba, kicsit nosztalgiázzak a régi szép évekre visszaemlékezve amikor játszottam. A válasz az elutasítás mellett egy kvázi fenyegetés volt, hogy ha nem rakom magam "szellembe" baj lesz.
Nekem nem rémlik, hogy az igazi nagy harcosok akik évek óta játszanak és tényleg van nevük mert majdnem világon ott voltak ami számított ilyen eszközökkel éltek volna, hogy fenyegetünk egy jóval kisebbet. Biztos vagyok benne, hogy nem egyedi eset ez és annyira bántó, hogy nem adnak az emberek esélyt a másiknak amit régen megadtak.
A másik érdekes dolog számomra, hogy amikor nyílik egy új világ konkrét összeszokott fix csapatok mennek fel rá és alakítanak szövetséget. Ennek így mi értelme? Lehet van már több olyan csapat akik több világon is harcoltak egymás ellen...most megint felmennek az újra és előröl kezdik elvéve ezzel mástól a lehetőseget, hogy esetleg érvényesüljön.
Nagyon süllyed a játék színvonala.
Miért kellene bárkinek is más csapattal játszania?
Akik évek óta együtt nyomják nem fogják más random emberekkel nyomni mert nem akarnak veszíteni :)
De egyébként a jó játékosok ismerik egymást

Fent