CM bemutatkozás

Azalgard

Grepolis support
a Grepolis csapata
Community Manager
Grepolis Player Council
Kedves Játékosok!

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit! Engem neveztek ki oldfox utódjának a Grepolis magyar közösségének Community Managereként. Először is szeretném megköszönni oldfoxnak az eddigi munkáját, aki az elmúlt 4 évben próbált lehetőségeihez mérten megfelelni a magyar játékosok elvárásainak. Utódjaként én is mindent meg fogok próbálni azért, hogy mindenki megfelelő támogatást és képviseletet kapjon a játékon belül. Tudom, hogy lehetetlen mindenki kedvére tenni, azonban igyekezni fogok, hogy a többség elégedettségére végezzem a munkámat.

Számomra a feladat Community Managerként nem idegen, 2024 óta töltöm be a Klánháború játék azonos pozícióját. Az elmúlt hetekben próbáltam képet kapni arról, hogy mi az ami jól működik Grepolison belül és milyen területeken lenne szükség különböző változtatásokra. Azonban a TI véleményeteket is ki szeretném kérni abban, hogy szerintetek milyen változtatásokra lenne szükségetek, illetőleg milyen dolgokkal vagytok kifejezetten elégedettek, amelyeken nem lenne szabad változtatni. Community Managerként az én feladatom javaslataitok összessítése és továbbítása a fejlesztők részére. Fontos a véleményetek!
Várom visszajelzéseiteket itt fórumon, discordon és support ticketekben egyaránt, hogy a valós képet tudjam továbbítani azok részére, akik fejlesztik és üzemeltetik a játékot.

Rövidtávú feladatok számomra:
  • Szeretném felélénkíteni a fórum felületét, az eddigiek alapján korlátozottan van használva és nem tölti be azt a funkciót amelyre lehetőség lenne.
  • Az ingame-supporter csapat jelenleg 2 főből áll, amely véleményem szerint igen kevés, így bővítésre szorul. Fontosnak tartom, hogy minden aktív szerver rendelkezzen megfelelő felügyelettel. A csapat tagfelvételének részleteit a közeljövőben fogom kihirdetni.
  • Visszajelzéseket szeretnék gyűjteni a magyar szerverek állapotáról (ennek első kezdeményezését már látjátok ebben a hozzászólásban is).

Még néhány szó rólam:
Szeretem, ha minden terv szerint megy és maximalista vagyok. Éppen ezért szinte sohasem vagyok teljesen elégedett. Tartózkodom minden fajta részrehajlástól, akkor is próbálok igazságos lenni, mikor kifejezetten nehéz. Az egyszerű dolgokat és az egyenes beszédet szeretem. Évtizedek óta nagyon rossz viszonyt ápolok a csalókkal. Ők is velem. Rosszul reagálok arra, ha megpróbálnak megtéveszteni. Könnyen bocsájtok, nehezen haragszom meg, sohasem felejtek. És a levél hosszából kiindulva sokat fecsegek, úgyhogy elég is belőlem.

Jó játékot, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!

Azalgard
Community Manager
Grepolis HU

Vissza
Fent