Új világ

rolandvagyok

New Member
Ott leszek amint indul minimum 3-as szerver vagy gyorsabb és a többiek hívnak :)
Megnéztem a statod,de nem ájultam el
Azért ha 2-en vagytok édes kevés lesz
Azért mert rá időzítesz 5 várost akkor király vagy,vagy mi?
Ne haragudj meg de nem süllyedek le a te szintedre .
Találkozunk majd .

Maradok Tisztelettel ,

Ivar

Active Member
Ott leszek amint indul minimum 3-as szerver vagy gyorsabb és a többiek hívnak :)
Egyelore a mostanin viríts még van fél év :'(

Ivar

Active Member
Nem gondolnám , hogy érteni fogja

Bárki aki unintelligenciával rendelkezik nem tudja felmérni a probléma forrását .
Manapság minden megengedett és megengednek maguknak az emberek .
Saját igazukat hajszolják ellenmondásokkal.
Csalódtam Ivarban . Ő maga hajszolta , hogy bárkivel szembe játszana , nos 3x is elutasította kérésemet , de még nem jött rá, hogy játszani fog ellennem - hiába nem mer.
2010 óta sok sok netharcossal találkoztam , aztán vagy töröltek vagy szabadságra mentek . Pedig mögöttem nincsen csapat se tömeg ..
Ezt most olvastam csak el bocsi.
Én nem merek játszani? Hát én most is játszok, téged nem látlak sehol, csak azt hogy itt pofázol :D

Mi meg eleve nem játszani mentünk oda, csak legózni.
Nem bonyolult, 80IQ felett megértik az emberek 85 felett pedig rájönnek maguktól is.
Hát sajnos az IQ m oly alacsony , hogy erre rá nem jönnék magamtól.
Látom "megakadt a lemezjátszó " gordüszra nem játszani mentünknél.
Tehát.... amit én írtam arra vonatkozott, hogy játszunk jelenleg is ( és most q...a mindegy mi a szero neve). Ha valaki venné a fáradságot , hogy rákeressen az tudná.
Hidd el a tisztelet megadása nem nagy dolog.

zola08

Active Member
Tévedés. Sokaknak nagyon is az és ez most mindentől és mindenkitől is függetlenül írom. nem konkrét célzással senkire sem.
"akinek nem inge......"

rolandvagyok

New Member
Valamit büfögnöd kelet mii ? Xddd
Megtekintve a kettőnkét a tiéd szégyen az arcodhoz képest

Ivar

Active Member
Hát sajnos az IQ m oly alacsony , hogy erre rá nem jönnék magamtól.
Látom "megakadt a lemezjátszó " gordüszra nem játszani mentünknél.
Tehát.... amit én írtam arra vonatkozott, hogy játszunk jelenleg is ( és most q...a mindegy mi a szero neve). Ha valaki venné a fáradságot , hogy rákeressen az tudná.
Hidd el a tisztelet megadása nem nagy dolog.
Értem. És ki a f@szt érdekel?

Ivar

Active Member
Goortüszön jelen vagyok ahonnét ti menekültetek
látom a te IQ-d nem éri el a 80-t. Semmi baj.
Akkor ezekszerint te mindenhol menekültél? Mert a beregisztrálás után csak lelépést láttam tőled mindenhol.

De nembaj, ha ettől megnyugszik a lelked verd magad arra, hogy elmenekültünk gortüszről, igaz ettől okosabb nem leszel :)

Mákh

New Member
Nekem tetszik ez a szópárbaj xd
Látom megy a fa... méregetés
Így olvasva legalább kicsit nevetek
De igazán az tetszene ha indulna egy gyorsabb szerver ahol akik itt a fórumon szájkaratéznak megmutathanák mit tudnak egymás ellen :D
Az ütősebbek 2-3-4 csapatban szétszórva, s lehet csatázni
Bár én csak kishal vagyok ( aki aktívabb az átlagnál ha épp játszom ), de Ivart ,,ismerve" ő rá szavaznék

zola08

Active Member
De igazán az tetszene ha indulna egy gyorsabb szerver ahol akik itt a fórumon szájkaratéznak megmutathanák mit tudnak egymás ellen :D
Bár én csak kishal vagyok ( aki aktívabb az átlagnál ha épp játszom ), de Ivart ,,ismerve" ő rá szavaznék
sose mennének bele, pláne hogy szét legyenek szórva hiszen többnyire azonos csapatokhoz tartozó személyek nyomják ennyire a rizsát. (mármint érted kivehető hogy kik vannak egy klánban) és ha igazán érdekes játékra vágynánk akkor őket kéne cseréltetni egymás között, de ilyen nem lesz, pedig ilyen meccset megnéznék én is :D

Bathory-x

Member
Egyszerű a megoldás. Ha nem lehetne meghívni az egész Ivar szövetkezetet ugyanarra az egy-két szigetre kezdéskor, biztosan csak néznének ki a fejükből egy darabig. Az égtájat azért hagynám, hogy ki tudják választani nehogy sírás legyen a vége:)

Kompa72

Active Member
Egyszerű a megoldás. Ha nem lehetne meghívni az egész Ivar szövetkezetet ugyanarra az egy-két szigetre kezdéskor, biztosan csak néznének ki a fejükből egy darabig. Az égtájat azért hagynám, hogy ki tudják választani nehogy sírás legyen a vége:)
Ti akkor is kikapnátok mert npc-k vagytok :)

Ivar

Active Member
Téged akkor is hamar kitakarítanánk.
Mondjuk durva, hogy minden ötletetek az csak arra irányul, hogy lehetőleg aki aktív és jó csapata van az legyen ellehetetlenítve :D
Valami egyéb esetleg?

Fent