Új világ

rolandvagyok

New Member
értem, tehát bakfitty meg a másik gyökér kulturáltan beszél.
Akkor innentől veled sincs kommunikálni valóm érdemben :)
Látod erről beszélek. Mások “ legyökerezése “ úgy , hogy megkaptad a tiszteletet , de már olyan stílust használsz …. Megértelek , hogy nem vagy hajlandó . Nehéz normálisan kommunikálni ? És ez nem csak neked szólt egyébként Ivar .

Egyébként nem feltétlen különbek ők sem .

Ivar

Active Member
Kihagyom kössz, a véleményem meg fenntartom.
Nincs beszélgetni valóm veled.
Beszélgess a 2 gyökér haveroddal :)

piri.norbi

New Member
értem, tehát bakfitty meg a másik gyökér kulturáltan beszél.
Akkor innentől veled sincs kommunikálni valóm érdemben :)
Áh, bocsánat, nem tudtam, hogy kultúrálatlan, ha valaki tényeket közöl. Viszont, ha valaki trágár szavakat használ az a kultúráltság jele.
Fel is irom a noteszembe
Ismét szeretném @oldfox vagy más moderátorokat megkérni a munkájuk elvégzésére, van itt bőven

rolandvagyok

New Member
Nem gondolnám , hogy érteni fogja
Áh, bocsánat, nem tudtam, hogy kultúrálatlan, ha valaki tényeket közöl. Viszont, ha valaki trágár szavakat használ az a kultúráltság jele.
Fel is irom a noteszembe
Ismét szeretném @oldfox vagy más moderátorokat megkérni a munkájuk elvégzésére, van itt bőven
Bárki aki unintelligenciával rendelkezik nem tudja felmérni a probléma forrását .
Manapság minden megengedett és megengednek maguknak az emberek .
Saját igazukat hajszolják ellenmondásokkal.
Csalódtam Ivarban . Ő maga hajszolta , hogy bárkivel szembe játszana , nos 3x is elutasította kérésemet , de még nem jött rá, hogy játszani fog ellennem - hiába nem mer.
2010 óta sok sok netharcossal találkoztam , aztán vagy töröltek vagy szabadságra mentek . Pedig mögöttem nincsen csapat se tömeg ..

Kompa72

Active Member
Fel is irom a noteszembe
Ahogy írtad,tényt közöltem én is még ha neked trágár is volt. :)
Az hogy 1 db szón akadsz ki,hát inkább le se kommentálom ezt.
@rolandvagyok mindenki mehet saját csapattal gyors szerverre,de hidd el nem lesz/lenne könnyű dolgod,lehet magyarázni hogy "veterán" játékos meg ilyenek,aztán volt olyan "veterán" játékos aki az miatt sírt mert rá lett időzítve x város,ment sírni a supportnak :)
Ennyit erről a "veterán" dologról.Változnak az idők,vele a játék mechanikája is :)

Isuka

New Member
Tiszteletre méltó, Nagy és magasságos Support! Ahogy az expajtim említette: “ nem indulok 3-as sebességű szervernél gyorsabb szerveren” ennek fényében kérlek TITEKET ha nem okoz nagy gondot és nincs közöttetek öri hari akkor indítsatok légyszi egy 4-es vagy egy 5-ös gyorsaságú szerót. Tudom, tudom, ott nincs sok arany, de talán belefér. Ja, ha lehet egy kis extra kérés! Az sem baj ha nem csoda és Olimposz a végjáték!

@rolandvagyok mindenki mehet saját csapattal gyors szerverre,de hidd el nem lesz/lenne könnyű dolgod,lehet magyarázni hogy "veterán" játékos meg ilyenek,aztán volt olyan "veterán" játékos aki az miatt sírt mert rá lett időzítve x város,ment sírni a supportnak :)
Ennyit erről a "veterán" dologról.Változnak az idők,vele a játék mechanikája is :)
Gyors szerver sosem könnyű. Főleg ha nem "fullos" szövetséggel mész. A játékos társam megszólítása azonban lehet csak elírás volt részedről. Roland és én sem játszunk nagy létszámú szövetségben szinte sosem. Statból láthatod, hogy jelenleg sem... Veteránság meg nekem hű de nagy nevem van a játékban hangoztatása felesleges. Sosem azért kaptunk tiszteletet az ellenfeleinktől. Hanem, mert a játékban bizonyítottunk...
És függetlenül attól , hogy a másik fél épp milyen stílust enged meg magának a kommunikációban a tiszteletet akkor is megadjuk nekik.
Egy utolsó kérdésem lenne : egy lassú ostromos szerveren lenne kedvetek játszani ellenfélként velünk?

rolandvagyok

New Member
Nem gondolod , hogy “ tényt “ lehet embermódjára is közölni embertársaid felé?

Sose nézek le egy ellenfelet sem . Játékban való tiszteletért megharcolok és nem tömeg mögé bújva . Ennek fényében nem is állítottam , hogy könnyű lenne veletek szemben - ámbár jelenleg is azt tapasztalom , hogy elég nekem kockásnyuszival játszanom - és az ilyen játékosok mint pl ti hamarabb feladjátok mint mi .
Minden egyes szerveren kivívtuk ezt . Nincs szégyelnivalóm se a statjaim alapján bármelyik múltbeli statott megtekintve .
Mi az évtized alatt letettünk az asztalra már sok mindent . Nem kérem elismerésed sem , csupán felteszem akkor így sokadjára a kérdést : lenne e kedvetek játszanni ellenünk egy szerveren ? És tisztelj meg annyival , hogy most nem a felhőkbe beszélsz .. abban az esetben kérlek keress fel majd .

Ivar

Active Member
Gyors szerver sosem könnyű. Főleg ha nem "fullos" szövetséggel mész. A játékos társam megszólítása azonban lehet csak elírás volt részedről. Roland és én sem játszunk nagy létszámú szövetségben szinte sosem. Statból láthatod, hogy jelenleg sem... Veteránság meg nekem hű de nagy nevem van a játékban hangoztatása felesleges. Sosem azért kaptunk tiszteletet az ellenfeleinktől. Hanem, mert a játékban bizonyítottunk...
És függetlenül attól , hogy a másik fél épp milyen stílust enged meg magának a kommunikációban a tiszteletet akkor is megadjuk nekik.
Egy utolsó kérdésem lenne : egy lassú ostromos szerveren lenne kedvetek játszani ellenfélként velünk?
Bár nem engem kérdeztél, de ostromos szerón nem játszunk :'D

Bárcsak ostromos szeró indulna csak a jövőben, akkor sose kellene agyalnom, hogy regisztráljak-e vagy sem.

rolandvagyok

New Member
Bár nem engem kérdeztél, de ostromos szerón nem játszunk :'D

Bárcsak ostromos szeró indulna csak a jövőben, akkor sose kellene agyalnom, hogy regisztráljak-e vagy sem.
Szívesen játszunk új foglalási rendszerben is. Még egyébb kikötés , elvárás ?
Vagy valami indok , hogy elkerüld az érdemi játékot ?
Kezdem azt hinni , hogy csak a szád jár

piri.norbi

New Member
Azt hogy az én hozzászólásomat nem olvasod, nem lepődök meg. Viszont az, hogy még a saját magad irását sem értelmezed újra, miközben még segitő vonalakat is húztam bele.... az már újabb szint, vagy csak a matek nem megy, Sauron lehet segitene
És akkor még mindig csak 1 kommentről esett szó
Vita kultúra és az intelligencia egyenesen arányos, ez meglátszódik
Látom, hogy a moderátorokat is csak a pénz érdekli, új világ beszélgetőt tudott nyitni, de moderálnia nem sikerült még

Kompa72

Active Member
Nem gondolod , hogy “ tényt “ lehet embermódjára is közölni embertársaid felé?

Sose nézek le egy ellenfelet sem . Játékban való tiszteletért megharcolok és nem tömeg mögé bújva . Ennek fényében nem is állítottam , hogy könnyű lenne veletek szemben - ámbár jelenleg is azt tapasztalom , hogy elég nekem kockásnyuszival játszanom - és az ilyen játékosok mint pl ti hamarabb feladjátok mint mi .
Minden egyes szerveren kivívtuk ezt . Nincs szégyelnivalóm se a statjaim alapján bármelyik múltbeli statott megtekintve .
Mi az évtized alatt letettünk az asztalra már sok mindent . Nem kérem elismerésed sem , csupán felteszem akkor így sokadjára a kérdést : lenne e kedvetek játszanni ellenünk egy szerveren ? És tisztelj meg annyival , hogy most nem a felhőkbe beszélsz .. abban az esetben kérlek keress fel majd .
Ott leszek amint indul minimum 3-as szerver vagy gyorsabb és a többiek hívnak :)
Megnéztem a statod,de nem ájultam el
Azért ha 2-en vagytok édes kevés lesz
Azért mert rá időzítesz 5 várost akkor király vagy,vagy mi?

Utoljára szerkesztve:

Kompa72

Active Member
Azt hogy az én hozzászólásomat nem olvasod, nem lepődök meg. Viszont az, hogy még a saját magad irását sem értelmezed újra, miközben még segitő vonalakat is húztam bele.... az már újabb szint, vagy csak a matek nem megy, Sauron lehet segitene
Látom, hogy a moderátorokat is csak a pénz érdekli, új világ beszélgetőt tudott nyitni, de moderálnia nem sikerült még
Oksi,
Menj a románokhoz puszi :)

piri.norbi

New Member
Jah meg akkor 1 szabálysértés nem szabálysértés? Ez olyan, mint az 1 sör nem sör?
Érdekes hozzáállás

Fent