Új világ

bakfitty001

New Member
Inkább leszarom melyik noname gyerek vagy :)
Ha kamu profil mögé bújsz annyit is érsz :)
menj franciázni inkább azzal az ivarral :D vagy hogy is hívják a több felhaszálója közül,jobban jártok mindketten mint a szeron--élvezetesebb de lehet hogy nektek éppen fordítva? :D

Utoljára szerkesztve:

Kompa72

Active Member
menj franciázni inkább azzal az ivarral :D vagy hogy is hívják a több felhaszálója közül,jobban jártok mindketten mint a szeron--élvezetesebb de lehet hogy nektek éppen fordítva? :D
Igen,ilyet csak egy igazi Noname kutya tud mondani :)
Gép mögül ugatsz mint egy kis kutya :)

Uldie

Member
Nem rád gondoltam
Ismételten kérdezném, ki? Kérdezte?
Nagyon örülök, hogy ennyire beleásod magad a grepolisos "életembe", megtisztelő, gondolom.... bááár ha nektek a legózás és egymás HPztatása a szórakozás akkor inkább visszaszivom.
Úgy látom eddig birtad józan ésszel, átváltottál alpári stilusba (igaz eddig is lekezelő stilusban beszéltél), pedig indokot nem adtam
@oldfox
Legutóbb azt mondtad, megnyertek minden szervert, akár lassú, akár gyors.... most ez már csak gyors maradt?
De igazából lényegtelen, ha ennyire futja neked, én lezártnak tartom a témát, nincs értelme, ha nem tudsz normálisan irni
Kellemes ünnepeket, boldog nyuszit, stb
Öhm,egyébként ehhez mi köze Oldfoxnak, ha már így tageled?
Bármily meglepő , nem sok közünk van a supporthoz ,ezt mondjuk a vezéred is aláírja, aki nem egyszer látott már lakat alatt pl. engem vagy esetleg mi is őt,amikor együtt játszottunk.

rolandvagyok

New Member
Sokszor eltöprengek én is ezen ..
Erre van egy válasz .. hiányzik az intelligencia az emberekből . A tisztelet megadása másik ember felé. Évről évre ahogy a néhány veterán játékosok kopnak kifelé es több az új , kezdő játékos nem ismerik azt a grepoliszt ahol a játék velejárója volt a tisztelet és a respect játék .
Sajnos mindenkinek egytől egyik neten keresztül nagy arccal birnak.. amikor pedig oda kerül a sor , hogy játék - valamiért elfelejtenek játszani . Siránkoznak , hp kuncsorognak belsőket visznek .. és a legnagyobb szájharcosok is.. mögötte pedig tudás nincs . Egymás hp-tatása aztán verni a mellett .. mostanra ez a dicsőség.
A játék a játékosok végett lett undoritó.
Nem volt ilyen a játék. És akkor nem 200an voltak hanem akár több ezren is.
És ide irom azt is ami a szememet szúrja , hogy a szuportok se csinalnak semmit . Egy egy válaszra várni kell egy hetet .. megengednek olyan dolgokat amelyeket a btk is büntett mint pl ( mentális támadás, mások életének fenyegetése )
A hiba a jelenlegi szupportoknal is kezdődik.
Nem érdeklik őket .. eltöprengtem ezen is már. Miért ? A válasz egyszerű ,
Ök sincsenek tisztába azzal , milyen volt régen játszani es milyen volt a játék.
Sajnos ide jutott a játék minősége . A kommunikació is ezt bizonyítja milyen emberek is játszanak

rolandvagyok

New Member
Szájjalhatsz itt, ha valaki megnézi a statod, látja, hogy egy semmitérő sz@r legós vagy.
Na ugass még picit kiskutyám! Gyerünk :)

Ha okos leszel kapsz jutifalit :)
Kedves Ivar .
Én örömmel játszanék ellened egy aktív gyors szerveren és úgy , hogy hívd nyugodtan a társaid is . Én oldalamon maximum talán 2-5 játékos lenne . De megtekinteném , hogy a játéktudásod is e ekkora a társaiddal együtt , mint ahogy azt leírod alpári stílusban .
Ha be regéltek valahova kérlek keress fel engem .
Tisztelettel , rolandvagyok

Ivar

Active Member
Kedves Ivar .
Én örömmel játszanék ellened egy aktív gyors szerveren és úgy , hogy hívd nyugodtan a társaid is . Én oldalamon maximum talán 2-5 játékos lenne . De megtekinteném , hogy a játéktudásod is e ekkora a társaiddal együtt , mint ahogy azt leírod alpári stílusban .
Ha be regéltek valahova kérlek keress fel engem .
Tisztelettel , rolandvagyok
3-as szerónál gyorsabbon nem mostanában láttatok saját csapattal, és a jövőben se fogtok, de köszi az invet.

Ivar

Active Member
Üdv
Látod ez egy nagyon jó meglátás... Ezt tapasztalom itt és a dc s csoportban is.
Egy dolog volna csak ami érdekelne. Lehetne akárcsak egyszer, hogy tisztelettel beszéljetek valakivel?
Maradok tisztelettel:
Nyuszi
Úgy láttad, hogy tiszteletet kaptunk?
Amilyen az adjon, olyan a fogadj Isten.

piri.norbi

New Member
Öhm,egyébként ehhez mi köze Oldfoxnak, ha már így tageled?
Bármily meglepő , nem sok közünk van a supporthoz ,ezt mondjuk a vezéred is aláírja, aki nem egyszer látott már lakat alatt pl. engem vagy esetleg mi is őt,amikor együtt játszottunk.
Tessék értelmezni az előtte álló mondatot
Majd tessék olvasni, amit idéztem
Legutolsó sorban tessék a fórumszabályzatot is átolvasni, elvileg anélkül nem is lehetne irogatni fórumra
(csak hogy a vak is lássa)1735585499149.pngkép_2024-12-30_200338380.png
Ha esetleg nem ő ennek a felelőse akkor sztornó az ő idézése, mertem feltételezni, ha ő nyitja a szálakat is akkor ő moderálja is.

Fent