bakfitty001
New Member
csak keresgéljHát ha már itt vagy,akkor el is mondhatod![]()
![]()
csak keresgéljHát ha már itt vagy,akkor el is mondhatod![]()
![]()
Jogos,nem lennék előrébb azzal semha mondana egy másik noname nevet előrébb lennél?
Inkább leszarom melyik noname gyerek vagycsak keresgélj![]()
lol trueMiért mindig az a leghangosabb aki a játékban a leghaszontalanabb? xd
Szájjalhatsz itt, ha valaki megnézi a statod, látja, hogy egy semmitérő sz@r legós vagy.lol true
Te olyan noname legós vagy mint Phoibosapollon meg a haverjai,de ő legalább felmert jönni a szerverre.lol true
menj franciázni inkább azzal az ivarralInkább leszarom melyik noname gyerek vagy
Ha kamu profil mögé bújsz annyit is érsz![]()
Megmondtuk,gyertek be új szeróra ahol harcolunk is aztán meglátjukmondják akik a világ szélén legóztak és HPztak
az irónia
Igen,ilyet csak egy igazi Noname kutya tud mondanimenj franciázni inkább azzal az ivarralvagy hogy is hívják a több felhaszálója közül,jobban jártok mindketten mint a szeron--élvezetesebb de lehet hogy nektek éppen fordítva?
![]()
rossz kutya! Nincs jutifali.menj franciázni inkább azzal az ivarralvagy hogy is hívják a több felhaszálója közül,jobban jártok mindketten mint a szeron--élvezetesebb de lehet hogy nektek éppen fordítva?
![]()
Öhm,egyébként ehhez mi köze Oldfoxnak, ha már így tageled?Nem rád gondoltam
Ismételten kérdezném, ki? Kérdezte?
Nagyon örülök, hogy ennyire beleásod magad a grepolisos "életembe", megtisztelő, gondolom.... bááár ha nektek a legózás és egymás HPztatása a szórakozás akkor inkább visszaszivom.
Úgy látom eddig birtad józan ésszel, átváltottál alpári stilusba (igaz eddig is lekezelő stilusban beszéltél), pedig indokot nem adtam
@oldfox
Legutóbb azt mondtad, megnyertek minden szervert, akár lassú, akár gyors.... most ez már csak gyors maradt?
De igazából lényegtelen, ha ennyire futja neked, én lezártnak tartom a témát, nincs értelme, ha nem tudsz normálisan irni
Kellemes ünnepeket, boldog nyuszit, stb
ÜdvMiért mindig az a leghangosabb aki a játékban a leghaszontalanabb? xd
Kedves Ivar .Szájjalhatsz itt, ha valaki megnézi a statod, látja, hogy egy semmitérő sz@r legós vagy.
Na ugass még picit kiskutyám! Gyerünk
Ha okos leszel kapsz jutifalit![]()
3-as szerónál gyorsabbon nem mostanában láttatok saját csapattal, és a jövőben se fogtok, de köszi az invet.Kedves Ivar .
Én örömmel játszanék ellened egy aktív gyors szerveren és úgy , hogy hívd nyugodtan a társaid is . Én oldalamon maximum talán 2-5 játékos lenne . De megtekinteném , hogy a játéktudásod is e ekkora a társaiddal együtt , mint ahogy azt leírod alpári stílusban .
Ha be regéltek valahova kérlek keress fel engem .
Tisztelettel , rolandvagyok
Úgy láttad, hogy tiszteletet kaptunk?Üdv
Látod ez egy nagyon jó meglátás... Ezt tapasztalom itt és a dc s csoportban is.
Egy dolog volna csak ami érdekelne. Lehetne akárcsak egyszer, hogy tisztelettel beszéljetek valakivel?
Maradok tisztelettel:
Nyuszi
Tessék értelmezni az előtte álló mondatotÖhm,egyébként ehhez mi köze Oldfoxnak, ha már így tageled?
Bármily meglepő , nem sok közünk van a supporthoz ,ezt mondjuk a vezéred is aláírja, aki nem egyszer látott már lakat alatt pl. engem vagy esetleg mi is őt,amikor együtt játszottunk.

Nekem megfelelő akár az 1 sebességű szerver .3-as szerónál gyorsabbon nem mostanában láttatok saját csapattal, és a jövőben se fogtok, de köszi az invet.