Új világ

Kompa72

Active Member
azt vágod, hogy nem győzelemről volt szó hanem foglalásról?
hidd el jobban tudja, hogy 200,000 az közel sincs a 375,000hez, nem hogy az 530,000hez
Tessék visszanézni ki irta ezt és utána beszélni a tudásról
"Ha úgy akarod elkerülni a foglalást hogy kialapítasz akkor régen rossz." ebben igazat adok, éppen ezért vicc tárgya ivar és a bandája, mivel tudni illik pontosan ezt csinálták xdd szép öngól
Megmondhatod őszintén, én is csak egyet kérdezek őszintén: Ki kérdezte? (HPztatás felettébb könnyű a világ szélén)
Nagyfőnök itt van még? Vagy nagyon megbántottam?
Nyugodj meg itt vagyok,tudod valaki szokott lenni a családjával is :)
Nah szóval.
Megnéztem az egész grepós "karriered" inkább maradj csöndben,mert:0
El lett mondva hogy nem harcolni mentünk be hanem szórakozni,itt volt a lehetőség hogy megmutassátok az összes szart amit tudtok
Te vagy az a tipikus fórumos szájkaratés aki belepofázik mindenbe de tudása nagy 0

Utoljára egy moderátor szerkesztette:

piri.norbi

New Member
Nyugodj meg itt vagyok,tudod valaki szokott lenni a családjával is :)
Nah szóval.
Megnéztem az egész grepós "karriered" inkább maradj csöndben,mert:0
El lett mondva hogy nem harcolni mentünk be hanem szórakozni,itt volt a lehetőség hogy megmutassátok az összes szart amit tudtok,kb semmit sem mert tényleg balfaszok vagytok.
Te vagy az a tipikus fórumos szájkaratés aki belepofázik mindenbe de tudása nagy 0
Ha kövi gyors szerver lesz akkor be lehet jönni és megmutatni mekkora pofád van neked is és Sauron románnak is :)
Nem rád gondoltam
Ismételten kérdezném, ki? Kérdezte?
Nagyon örülök, hogy ennyire beleásod magad a grepolisos "életembe", megtisztelő, gondolom.... bááár ha nektek a legózás és egymás HPztatása a szórakozás akkor inkább visszaszivom.
Úgy látom eddig birtad józan ésszel, átváltottál alpári stilusba (igaz eddig is lekezelő stilusban beszéltél), pedig indokot nem adtam
@oldfox
Legutóbb azt mondtad, megnyertek minden szervert, akár lassú, akár gyors.... most ez már csak gyors maradt?
De igazából lényegtelen, ha ennyire futja neked, én lezártnak tartom a témát, nincs értelme, ha nem tudsz normálisan irni
Kellemes ünnepeket, boldog nyuszit, stb

piri.norbi

New Member
Őket nem tudod megbántani mert nárcisztikus személyiségek.
Nem állt szándékomban megbántani őt vagy őket. Csak szimplán nem tartom egészségesnek, amit leműveltek/leművelnek
Nincsen helyén ez egy online játékban, más embert a hovatartozása miatt elitélni
De ez csak én vagyok, ha ez nekik vagy a moderátoroknak jó, akkor nem kivánok többé benne részt venni

Bathory-x

Member
Nem állt szándékomban megbántani őt vagy őket. Csak szimplán nem tartom egészségesnek, amit leműveltek/leművelnek
Nincsen helyén ez egy online játékban, más embert a hovatartozása miatt elitélni
De ez csak én vagyok, ha ez nekik vagy a moderátoroknak jó, akkor nem kivánok többé benne részt venni
Egyetértek azzal amit leírtál.

Fent