Új világ

piri.norbi

New Member
Én nem lennék ennyire büszke erre, de sokat elárul rólad
Nagy Magyar -> első külföldi láttára szellemet nyom

Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Ivar

Active Member
Én nem lennék ennyire büszke erre, de sokat elárul rólad
Nagy Magyar -> első külföldi láttára szellemet nyom
Speciális idiótának kell lenni, hogy arra verd magad, hogy egy olyan szerót nem nyomtunk ahova eleve nem is harcolni mentünk be.
Jeleztük, hogy lehet jönni az újra, oda miért nem jöttetek ti nagy harcosok? :)

Hát 373.000 támadó hp-dra vered magad, amiben dupi is van? Hát az 5 héttel később induló 2 sebességgel lassabb szerón lassan beérem ezt, de hát nem lep meg, hogy te is csak fórum harcos vagy :)

piri.norbi

New Member
Speciális idiótának kell lenni, hogy arra verd magad, hogy egy olyan szerót nem nyomtunk ahova eleve nem is harcolni mentünk be.
Jeleztük, hogy lehet jönni az újra, oda miért nem jöttetek ti nagy harcosok? :)

Hát 373.000 támadó hp-dra vered magad, amiben dupi is van? Hát az 5 héttel később induló 2 sebességgel lassabb szerón lassan beérem ezt, de hát nem lep meg, hogy te is csak fórum harcos vagy :)
Ki kérdezte? A szellemek a városaidban? Csak tényeket közöltem
A mindjárt beéred arra gondolsz, hogy 200k-d van és 0 védő HP, duplázóval? xddd nemsemmi.... de ha ennyire szeretnéd verni a melledet: egy honapja nem történik semmi a világon, szóval idő alapján egálban vagyunk nagyjából, mégis 2.5szer annyi HPval büszkélkedhetek
Fórum harcos vagymittudomén

Ivar

Active Member
Ki kérdezte? A szellemek a városaidban? Csak tényeket közöltem
A mindjárt beéred arra gondolsz, hogy 200k-d van és 0 védő HP, duplázóval? xddd nemsemmi.... de ha ennyire szeretnéd verni a melledet: egy honapja nem történik semmi a világon, szóval idő alapján egálban vagyunk nagyjából, mégis 2.5szer annyi HPval büszkélkedhetek
Fórum harcos vagymittudomén
Ha semmi nem történik a szeron miért nem vagy a top 10 környékén sem.
Tudom tudom nem akarsz stb stb.
Csak ne mindig az ilyenek ugatnának mint te :D

piri.norbi

New Member
Ha semmi nem történik a szeron miért nem vagy a top 10 környékén sem.
Tudom tudom nem akarsz stb stb.
Csak ne mindig az ilyenek ugatnának mint te :D
Rájön, hogy akkor hülyeséget beszél, hogy még egy másik univerzumban is rajta nevetnek -> kössünk bele másba, ami ugyanakkora hülyeség xddd ember gondolkozz már, ebből nem jössz ki jól

Kompa72

Active Member
Látom kedves @piri.norbi te se az eszedről vagy híres meg Sauron sem és Bathory sem.
Srácok miért nem jöttetek be az új szerverre mint "nagy grepós királyok"
Legelső hétben el lettetek volna foglalva.
Ti is úgy nyomtátok volna a szellemet mint Phoibosapollon.
Mindegy milyen szerverre megyünk,lehet az gyors vagy 3-as akkor is kikaptok mert bénák vagytok :)

Sauron.

New Member
Bruh, the guys who ghosted in less than 12 hours because a guy molested them all in the same time, calling us lame, lol

Bathory-x

Member
Ha idáig nem voltam érthető akkor újra leírom. Nem a játék tudással van a gond hanem a viselkedésetekkel.

Kompa72

Active Member
Ha idáig nem voltam érthető akkor újra leírom. Nem a játék tudással van a gond hanem a viselkedésetekkel.
Van egy szép mondás erre.
Megszoksz vagy megszöksz,lehet választani.
Teljesen jogosan lett leírva minden,itt is és a Phoibosapollon által létrehozott szobában is.
Nem kell engem/minket elviselni,lehet játszani anélkül is hogy ide írnál :)

Sauron.

New Member
I will make sure to conquer you and Ivar first, next time

piri.norbi

New Member
Látom kedves @piri.norbi te se az eszedről vagy híres meg Sauron sem és Bathory sem.
Srácok miért nem jöttetek be az új szerverre mint "nagy grepós királyok"
Legelső hétben el lettetek volna foglalva.
Ti is úgy nyomtátok volna a szellemet mint Phoibosapollon.
Mindegy milyen szerverre megyünk,lehet az gyors vagy 3-as akkor is kikaptok mert bénák vagytok :)
hát nemtudom, én eddig mindent a tudásomnak megfelelően irtam, nem találtam ki számokat vagy történeteket, mint pl ivar a HP-s megszólalásával, biztos nem megy neki a matek, nem az ő hibája...... talán ha románnak született volna Sauron megtanithatta volna
arról meg ne is beszéljünk, hogy egy másik nemzetű játékost szid valaki, és még felvan háborodva amikor támadja.... és akkor beszélünk valakinek az eszéről
Tudom fáj az igazság, ez van, szerintem mindenki felnőtt és tudja kezelni.... aki meg nem az igy járt
"Srácok miért nem jöttetek be az új szerverre mint "nagy grepós királyok"
Legelső hétben el lettetek volna foglalva."
Nem, mert elővettem volna egy olyan módszert, amit a grepo ászai is használtak, kialapitok a világ szélére, mert ahhoz van kedvem, hogy felHP-zak másokat, majd sirok amikor megtámadtok
"Mindegy milyen szerverre megyünk,lehet az gyors vagy 3-as akkor is kikaptok mert bénák vagytok :)" hátsó zsebemben éppen van egy aktuális ellenpélda

Kompa72

Active Member
hát nemtudom, én eddig mindent a tudásomnak megfelelően irtam, nem találtam ki számokat vagy történeteket, mint pl ivar a HP-s megszólalásával, biztos nem megy neki a matek, nem az ő hibája...... talán ha románnak született volna Sauron megtanithatta volna
arról meg ne is beszéljünk, hogy egy másik nemzetű játékost szid valaki, és még felvan háborodva amikor támadja.... és akkor beszélünk valakinek az eszéről
Tudom fáj az igazság, ez van, szerintem mindenki felnőtt és tudja kezelni.... aki meg nem az igy járt
"Srácok miért nem jöttetek be az új szerverre mint "nagy grepós királyok"
Legelső hétben el lettetek volna foglalva."
Nem, mert elővettem volna egy olyan módszert, amit a grepo ászai is használtak, kialapitok a világ szélére, mert ahhoz van kedvem, hogy felHP-zak másokat, majd sirok amikor megtámadtok
"Mindegy milyen szerverre megyünk,lehet az gyors vagy 3-as akkor is kikaptok mert bénák vagytok :)" hátsó zsebemben éppen van egy aktuális ellenpélda
Kialapítasz a világ szélére?Hát nem játszottál még domis világot úgy látom.
Sauron megtanítja a matekot?Ahj jahj akkor sok tudás nem lesz ott :)
Ha úgy akarod elkerülni a foglalást hogy kialapítasz akkor régen rossz.Semmilyen igazság nem fáj,jöhettek ti is gyors szerverre,jöhetnek a románok is goldal,akkor is el lesznek/lesztek foglalva,vagy szellemet nyomnak.
Visszanéztem hogy mennyi hpd volt a másik szerón és mennyi idő alatt,hát megmondom őszintén inkább ne grepózz vagy pofázz bele mindenbe mert tényleg fogalmad sincs a játékról

piri.norbi

New Member
Kialapítasz a világ szélére?Hát nem játszottál még domis világot úgy látom.
Sauron megtanítja a matekot?Ahj jahj akkor sok tudás nem lesz ott :)
Ha úgy akarod elkerülni a foglalást hogy kialapítasz akkor régen rossz.Semmilyen igazság nem fáj,jöhettek ti is gyors szerverre,jöhetnek a románok is goldal,akkor is el lesznek/lesztek foglalva,vagy szellemet nyomnak.
Visszanéztem hogy mennyi hpd volt a másik szerón és mennyi idő alatt,hát megmondom őszintén inkább ne grepózz vagy pofázz bele mindenbe mert tényleg fogalmad sincs a játékról
azt vágod, hogy nem győzelemről volt szó hanem foglalásról?
hidd el jobban tudja, hogy 200,000 az közel sincs a 375,000hez, nem hogy az 530,000hez
Tessék visszanézni ki irta ezt és utána beszélni a tudásról
"Ha úgy akarod elkerülni a foglalást hogy kialapítasz akkor régen rossz." ebben igazat adok, éppen ezért vicc tárgya ivar és a bandája, mivel tudni illik pontosan ezt csinálták xdd szép öngól
Megmondhatod őszintén, én is csak egyet kérdezek őszintén: Ki kérdezte? (HPztatás felettébb könnyű a világ szélén)

Fent