Új világ

jeff hardy

Member
Veled simán elbírnánk ha nem bújnál mások háta mögé!
Ezt majdnem jol mondtad, a tobbes szam stimmel, de kevesek vagytok ellenem. Ehez tobb emberle lenne szuksegetek mint ahanyan altalaban vagytok a konfikkel egyutt.
Ott vagyok minden szeron origoban 0 fal 0 torony 0 allando vedelem 0 vedo hos, te meg a veled egy kaliberu barataid meg pont az ellenkezoi vagytok es allando mogul se mertek sose bekostolni. Nem is ertem mit irogatsz itt ha nagy a kuksz akk regelj be.

lipi123

Member
Kedves Admin.
A szomszédom anyósa Piri néni kérdezi, hogy idén indúl-é szerver,vagy már kezdheti a tésztákat begyúrni karira?
Sajna az uccsó szerveren szétverte őt a Richelieu biboros csapata, igy belevágna még egy uccsóba...ami az uccsó uccsója lesz.

Ivar

Active Member
Kedves Admin.
A szomszédom anyósa Piri néni kérdezi, hogy idén indúl-é szerver,vagy már kezdheti a tésztákat begyúrni karira?
Sajna az uccsó szerveren szétverte őt a Richelieu biboros csapata, igy belevágna még egy uccsóba...ami az uccsó uccsója lesz.
Mikor láttál karácsony előtt szervert indulni meg nem mindegy neked hogy a mostanin afkolsz vagy a következőn?

zola08

Active Member
1734291168010.png
Sajnos oda nem lehet hozzárakni, de kicsit hosszúra sikeredett a második béke a békeidőszak kiírásánál :D gondoltam jelzem valahol, ne panaszkodjanak a szegény emberek akik várják az 1 éves békét :D
@oldfox

zola08

Active Member
2024 december van most, ergó az egy év nehezen jön ki, még ha el is van írva.
Képen is látszik, de le is írtam direkt hogy a második békeidőszakról beszélek aminél véletlen 2023 dec 31-től tartott a béke 2025 január 1-ig. szerintem ott azért kijön az 1 év :)) és ugyan in rl 2024 van de biztosra venném, hogy lenne jó pár olyan ember aki képes lenne várni azt a békét amely 1 teljes évig tartson :D :D

Ivar

Active Member
Képen is látszik, de le is írtam direkt hogy a második békeidőszakról beszélek aminél véletlen 2023 dec 31-től tartott a béke 2025 január 1-ig. szerintem ott azért kijön az 1 év :)) és ugyan in rl 2024 van de biztosra venném, hogy lenne jó pár olyan ember aki képes lenne várni azt a békét amely 1 teljes évig tartson :D :D
nézd el neki, szegény az utolsó szó jelentését sem ismeri

Sauron.

New Member
Ivar, don't worry, you don't know the meaning of anything, you are the weakest player with the weakest alliance I ever saw in my life, we have beaten you in less than 12 hours since the first attack. Don't bother to answer me, I don't talk with people that I've conquered. I can't wait to see you once more on the map so I can conquer you in full daylight.

#shitvar #boosterkiller
1734540891047.png

Ivar

Active Member
Ivar, don't worry, you don't know the meaning of anything, you are the weakest player with the weakest alliance I ever saw in my life, we have beaten you in less than 12 hours since the first attack. Don't bother to answer me, I don't talk with people that I've conquered. I can't wait to see you once more on the map so I can conquer you in full daylight.

#shitvar #boosterkiller
861 bővítmény megtekintése
xDDDDD

Bathory-x

Member

Thanks for sharing this information with us. Seems that our "HERO" run away from the battlefield:)

Fent