Keresési eredmények

1. Új világ

egyéb?menj a tökömbe :D
  2. Kibeszélő: Új világ: Istros

na még egy izé,aki szeretne gyereket a grepotól-ennél több örömöd ne legyen :D
  3. Kibeszélő: Új világ: Istros

na még egy töketlen,aki feleségül vette a grepot-csak a családtervezéssel lesz gond :D
  4. Kibeszélő: Új világ: Istros

Te,komolyan gondoltad,hogy Én komolyan gondoltam a nekik való szeró létrehozását? na neeee...sokak úgy írogatnak ide,mintha ez lenne az életük(ha megnézzük ,sajnos sokaknak az).Nekem nyilván nem és ezért részemről eme és a többi "eszmecsere" felejtős :)
  5. Kibeszélő: Új világ: Istros

Ezek ezt nagyon jól tudják csak a semmit nem érő magyarázkodásukkal a saját érdekeiket hajszolják.Inkább azért kellene könyörögniük a supportnak,hogy csináljanak CSAK NEKIK 1 szerót "GÉPI VÁROSOKKAL"-MORÁL NÉLKÜL,KORLÁTLAN INGYEN ARANNYAL,azt' üssék egymást...:D
  6. Kibeszélő: Új világ: Istros

Felesleges az "indoklásod",hiszen a morál nélküli világ nyilván a Ti érdeketek,legyen az új vagy régi fogl.rend...ezért írtam---nincs indok ellene.Ha "nagyságotok" valós,akkor ez az ágálás a morál ellen teljesen hasztalan itt a kibeszélőben---harcoljatok szépen így---a pálya adott
  7. Kibeszélő: Új világ: Istros

Morál ellen nincs indok,mellette annál inkább-előttem már leírták de Ti nagyon jól tudjátok,mi szól mellette és ez nektek nem tetszik.Nyilván nektek az lenne a jó,ha akadálytalanul mehetnétek és foglalhatnátok vég nélkül de ez nem így működik.A "nagy"játékosok azért gondolják jobban meg a...
  8. Kibeszélő: Új világ: Istros

Ti a "nagy" játékosok sírtok a morál miatt? Ez szégyen,kész röhej...:D:D:D...
  9. Új világ

nem veszitek észre,hogy sav az egész? :D Továbbra is az idióta magyarázkodásotokon röhög mindenki :D---írtam-ez a szintetek...
  10. Új világ

menj franciázni inkább azzal az ivarral :D vagy hogy is hívják a több felhaszálója közül,jobban jártok mindketten mint a szeron--élvezetesebb de lehet hogy nektek éppen fordítva? :D
  11. Új világ

csak keresgélj :D
  12. Új világ

bezzeg ha tudnád...:D
  13. Új világ

14. Új világ

na...ez a szinted-ez vagy te :D:D:D
  15. Új világ

ne terelj,rossz szokás és átlátszó,még mindig hülye a dumád :D
  16. Új világ

voltunk már 1 Szöviben,úgyhogy ne kamuzz itt :D---mondom hogy hülye a dumád :D
  17. Új világ

mindig ilyen hülye dumával védekezel,csaló(amiért bannoltak már párszor) kocka vagy a pereputtyoddal együtt
Fent