Keresési eredmények

1. Kérdés

Most néztem az utolsó világot. Közel 1000 játékos amiből 600 nulla pontos. A top játékosnak 48 városa van, a 100 helyen lévőknek 10-15. A 150 hely már csak pár várost jelent, tehát ők már kevésbé aktívak. Az is igaz, hogy 2026-ban - bár az alap játék koncepció még mindig jó - a játék már ebben a...
  2. Kérdés

Én sem gondolom, hogy ezen lesz változtatás hiszen ezek a játékosok tartják fent a játékot a többieknek. Azon viszont el lehet gondolkodni, hogy vannak más játékok ahol a pénz nem jelent ekkora előnyt ilyen rövid idő alatt.
  3. Kérdés

Elég unalmas lehet néhány percenként küldeni a seregeket, hogy ne tudjon goldozni. Talán maximalizálni kellene mondjuk az 1 óra alatt egy városban goldozható seregek számát vagy két sereg goldozás között eltelt időt.
  4. Kérdés

Metalix a profi, de lehet csak proli.
  5. Kibeszélő: Verziófrissítés 2.357

Neked is jó napot, bár látom ma is bal lábbal keltél fel pedig jön a hétvége.
  6. Kibeszélő: Verziófrissítés 2.357

No offense, de nem tűnik fel, hogy nincs érdeklődés a posztjaitok iránt? Értem én, hogy kötelező de legalább egy viccet írjatok mellé mert így olyan érzésem van mintha a fogamat húznák érzéstelenítő nélkül.
  7. Kibeszélő: Side

Látom a fórum színvonala az elmúlt fél évben semmit sem változott.
  8. Kibeszélő: Methoni

Én 10-es sebességű világot szeretnék, hogy egy hosszú hétvégén legalább a játék nagy részét le lehessen tudni.
  9. Kibeszélő: Methoni

Teljesen igazad van, tényleg ezt csináltam mert aranyoztam amennyire az időm engedte.
  10. Kibeszélő: Methoni

Én már most sajnállak titeket. Olyanok vagytok mint a macskám. Annak is vannak beidegződései de leginkább ösztönösen cselekszik, ezért kiszámítható. Ami nem tetszik az biztosan rossz. Lehet itt magyarázni a bizonyítványt, mert tényleg lassú a világ de biztosan lesznek olyanok akik játszani...
  11. Kibeszélő: Methoni

123...123....engem nem új tagnak ír ki, megnyugodtam.
  12. Kibeszélő: Lentini

Komolytalan világ.
  13. Kibeszélő: Lentini

Legalább 3-as sebesség és új foglalási rend. Az utóbbi hónapok mintáját követve a közepes/gyors új, a lassú régi foglalással indul. Úgy látszik megakadt a lemez valahol.
  14. Kibeszélő: Verziófrissítés 2.332

Atalanta csak példa volt. Egyiknél hősnél sem stimmel a kezdeti %.
  15. Kibeszélő: Verziófrissítés 2.332

Egy naiv kérdés pl. Atalanta esetében ahol a változtatás említést sem érdemel.. A gyűjteményben 11% szerepel de most 10% helyett 12% lesz a gyorsítás.. Nem mintha valamit is számítana 1% bármelyik irányba de melyik a pontos kezdő érték?
  16. Kibeszélő: Új világ: Istros

Most már látom benned a potenciált.
  17. Kibeszélő: Új világ: Istros

Látom érted a viccet:)
  18. Kibeszélő: Új világ: Istros

Azért húzz bele mert a statisztikából még az lászik, hogy több aranyat költöttél mint amennyi harci pontot szereztél:)
  19. Új világ

Jól látod a többes számot. Egyébként kevered az aktivitást a kiskapukkal. A játék készítői teljesen más miatt engedélyezték ezt az opciót mint amire az aktív "szövetkezetetek" használja.
  20. Új világ

Persze, biztosan csak előszőr sírnátok egy kicsit, hogy ez mennyire nem fair. Talán az adminok is elgondolkozhatnának ezen így kiegyensúlyozottabb lenne a játék.
Fent