Keresési eredmények

1. Kérdés

Szia, hát ezen sose lesz változtatva ezen neked kell változtatnod, amit 2 féleképpen tudsz megtenni. Egyik abbahagyod a játékot (sadly ez a legmegérősebb, ha logikailag figyelembe veszi az ember a dolgokat..) Másik amit fentebb említettek már, hogy neki állsz goldot farmolni jó pár szerveren...
  2. Kibeszélő: World Masters 2025

Így már értem pillanatra ahogy olvastam az üzeneted azt hittem, hogy újévkor változik a végjáték :D mondjuk az meglepő és funy lenne XDD elkezdődik a domival aztán végül csoda lesz or fordítva vagy idk xD funy game lehetne
  3. Kibeszélő: World Masters 2025

Én csak kivi lennék hogy ez mégis milyen végjátékot foglalna magában (én úgyse vennék részt mert ahhoz aktívnak kéne lennem picit ingame is stbstbstb..), de pontosan ezért is érdekel, mert nem rémlik, hogy láttam volna vagy csak nem ismerős az elnevezés végett mi is ez. Valószínűleg többek is...
  4. Kibeszélő: Új világ Teos

És gondolom még véget sem ért szóval lehet egyszerre duplázni is :D
  5. Kibeszélő: Side

Mai emberek 90%-a már most az és ez a mennyiség és számuk egyre inkább azzá válik ahogy én őket látom munkában utcán meg bárhol xDD bár az is igaz ma már nincs is nagyon gyerekkoruk az embereknek..
  6. Kibeszélő: Side

Mondjuk annyiban igazat kell adjak, hogy nálam se jelöli melyik szerver beállítás nyert :D (tény ha valakit annyira érdekel megnyitja azt összeveti és látja melyik opció nyerte a szavazást..) de eddig ugye az esetek 95-98%-ban szavazás vége után volt eredmény is, hogy pl az A opció nyert avagy C...
  7. Kibeszélő: World Masters 2025

És merre van a térképen az MDK? vagy milyen színnel kéne keresni őket? :D mert ők kimaradtak 8 után valahogy a 10. helyen lévő klán került szem elé :D
  8. Kibeszélő: World Masters 2025

Szerintem azok közül akik esetlegesen kaphattak meghívót azok közül se mindenki akar/fog menni, elvégre eléggé erősen kell a pénzt is meg időt is beleölni némelyik player szekció ellen. (nem a magyar verzióról beszélek ahol néhány havonta 50k-ért vesz valaki goldot aztán megint 4-6 hónapig nem...
  9. Kibeszélő: Naucratisz

Az már nemis bug hanem Feature haha :D kíváncsiak hogyan reagál a nép a meglepikre :D (valszeg full nagy bug)
  10. Kibeszélő: Naucratisz

Háát, én túl sok reményt nem fűznék hozzá, az igazi érdemlegesebb csapatok többnyire már "kihaltak" és nem sokan maradtak akik hajlandóak is játszani ténylegesen meg hát ellenfél se nagyon lenne kb.. Nagyjából jó ha 1-1 "nagyklán" bemegy 1 szerverre és az is kb csak felszedi a plecsniket és a...
  11. Kibeszélő: Naucratisz

Nem néztem illetve lemaradtam róla, mert itt nem láttam kiírva és nem játszok már aktívan egy jó ideje így sok minden el tudja kerülni a figyelmem, ha tényleg úgy van ahogy írtad akkor megint a rossz irányba indult meg a játék és még inkább a pénz fog beszélni.. Bár ez alapján el tudom...
  12. Kibeszélő: Naucratisz

sziklákra alapítás hasznos lehetne domin kívül bármelyik végjátéknál. Olimpüszon --> templomok közelébe történő elhelyezkedés könnyebb reakció idő a végjátéknál és gyorsabb sereg mozgatás is lehet ami a kulcsa lehet a győzelemnek. Csodáknál ---> megvannak a szigetek ahol csodát akartok építeni...
  13. Kibeszélő: Égei Hadihajók 2025

Hát mivel kh-zott az talán számára lényegtelen és nem ismeretlen fogalom lesz így azzal kisebb baja lesz sztem mint a prémiummal amit amúgy tévesen írtál mert csak 400 arany :D (kalmár az egy haszontalan prémium funkció szerintem és merem állítani nemcsak én gondolom így.) Ha tudod milyen a kh...
  14. Kibeszélő: Égei Hadihajók 2025

kb 1,5-2 havonta szokott indulni szóval júni eleje körül várható tippre de legkésőbb a közepe felé már indulni fog ha jól emlékszem. Ha körbe nézel előző szerver indítós topikokban akkor nagyjából látod mikor indul (idő szerint, de az semmit nem jelent) viszont a fix napot már előre láthatod...
  15. Kibeszélő: Égei Hadihajók 2025

Őszintén szólva ha tudom hogy a kh ennyivel jobb (régebben felfedezem ilyen szinten) akkor biztos inkább azt toltam volna mintsem a grepot 15 évig :D de cserébe jó barátságokat értem el aminek a mai napig örülök, szóval legalább ennyi haszna volt elbaszni a fél életem erre a fosra xd
  16. Kibeszélő: Égei Hadihajók 2025

Itt régen volt mentor rendszer bár nem úgy mint a kh-ban, itt felvettek egy klánba és ott a régi motorosok tanították közösen az újakat nem pedig úgy mint most, hogy nédda már ő új ezért szivassuk meg vegyük el a kedvét a játéktól.. (lehetne sok mindent mondani a játékra tényleg sok mindent, de...
  17. Kibeszélő: Methoni

Hát sajnos a túl lassú szerverek csak még jobban csökkenteni fogják az alapból is csekély játékosszámot hazánkban. Nekem, ha játszani szeretnék úgyis mind1 hogy lassú vagy gyors, de a többségnek inkább a 3 és annál nagyobb a kellemes (én is jobban érzem magam 3-ason mintsem lassabbon, de ez van)...
  18. Kibeszélő: Methoni

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  19. Kibeszélő: Methoni

Kedves @oldfox nem tudom ki a felelős a fórumért de az nem lenne szíves behozni a like/válasz mellé bedobni egy nevetős részt? Isten bizony ha kell megcsinálom elvégre 10karakter beírása a rendszerbe amibe asszem nem hal bele még az se :D :D De tényleg ne haragudjatok meg, de ezek a szerverek...
  20. Kibeszélő: Verziófrissítés 2.332

Hát erre már nem tudok mit mondani xD Én csak válaszoltam az alap kérdésre.
Fent