Keresési eredmények

1. oldfox

Kibeszélő: Új világ: Gortüsz

Kedves Játékosok! Grotüsz szerver megnyílt! Jó játékot!
  2. oldfox

Kibeszélő: Új világ: Gortüsz

Gortüsz világról a visszajelzéseitek itt várjuk.
  3. oldfox

Új világ: Gortüsz

Kedves Játékosok! 10.01-én megnyitja kapuit Gortüsz világ, amelyről a következő paramétereket ismertek Szerver sebesség:5 Egység sebesség: 5 Kereskedelem sebesség: 4 Kezdővédelem: 5 Szövetség limit: 35 Morál: nem Foglalási rend: régi Éjszakai bónusz: 22-06 Végjáték:Világ Csodái (gyors...
  4. oldfox

Kibeszélő: Hős újraegyensúlyozás

Itt várjuk a visszajelzéseitek a hős módosítási terveinkkel kapcsolatban.
  5. oldfox

Hősök Újraegyensúlyozása

Hősök Újraegyensúlyozása Izgalmas híreket hoztunk. Egy régóta várt dolog a hősök újradolgozása a Grepolisban. A Discord Q&A-ben is volt szó róla. Eljött az ideje, hogy elővegyük újra ezt a projektet, és egy nagy újraparaméterezéssel szeretnénk kezdeni. Miért változtatjuk meg ezeket...
  6. oldfox

Kibeszélő: Verziófrissítés 2.322

A 2.322-es frissítést itt beszélhetitek ki.
  7. oldfox

Verziófrissítés 2.322

Verziófrissítés 2.322 Kedves Játékosok, A frissítés 10.02-án érkezik. Hibajavítások Javítottunk egy hibát, hogy az idő a dátum előtt volt az Olympusz áttekintőben Javítottuk a dátum formáját, eddig: mm/dd/yyyy ezentúl: dd/mm/yyyy A visszajelzéseitek várjuk ezúttal...
  8. oldfox

Kibeszélő: 15. évforduló

Ezt is javítottam, ugyan ezzel nem értek teljesen egyet, ha az egészet olvasod szerintem egyértelmű a kérdés, de a "gyorsasággal" valóban egyértelműbb.
  9. oldfox

Köszönjük ezeket, hogy kiemelted, módosítottam a fordítást manuálisan, azokat amelyeket megtaláltam, természetesen ha van még akkor várjuk és javítjuk őket.
  10. oldfox

Melyik kérdésekkel van probléma?
  11. oldfox

A 15. évfordulót itt beszélhetitek ki.
  12. oldfox

Grepolis 15. Születésnapja

Kedves Játékosok! Ünnepeljetek velünk 15 évnyi Grepolist, 15 kérdéssel és 15 Nagydíjjal! Mutasd meg mit tudsz és tippelj a fantasztikus jutalmakért. Az esemény kezdete: 2024.09.26 10:00 Az esemény vége: 2024.10.11 23:59 Egy új kérdés lesz feloldva 280 percenként. Megválaszolhatsz feloldott...
  13. oldfox

Kibeszélő: Verziófrissítés 2.321

A 2.321-es frissítést itt beszélhetitek ki.
  14. oldfox

Verziófrissítés 2.321

Verziófrissítés 2.321 Kedves Játékosok! A következő frissítés szeptember 25.-én érkezik Újdonságok Az Olimposz templom megjelenésétől a regisztrálás a világra le lesz tiltva Hibajavítások Javítottunk egy hibát ami megakadályozta a játékosokat a városok alapításában Néhány...
  15. oldfox

Új világ: Október

Kedves Játékosok, Következő, 10.01-én induló világunk paramétereire tudtok itt szavazni, a szavazás határideje 2024.09.15 15:49 "A" opció "B" opció "C" opció "D" opció Szerver sebesség 5 4 5 3 Egység sebesség 5 4 4 4 Kereskedelem sebesség 4 4 4 3 Kezdővédelem 5 6 7 5...
  16. oldfox

Új világ

Elnézést kérünk, valóban nem lett valamiért a fórumon kívül jelezve a szerver indulása. Legközelebb a megszokott játékbeli üzenet és discord értesítés is várható.
  17. oldfox

Kibeszélő: Tükhé szerencsekereke

A szeptemberi Tükhé szerencsekereke eseményt, itt beszélhetitek ki.
  18. oldfox

Tükhé szerencsekereke

Üdvözlünk Tükhé szerencsekerekénél! Tükhé visszatér a Grepolis világába, de nem üres kézzel! Az esemény Szeptember 10.-tól Szeptember 23.-ig tart. Ezen események az istenek a városaidra mosolyogtak és jutalmul Tükhé érkezett a városodba, hogy megossza veletek a szerencsekerekét. De nem...
  19. oldfox

Új világ

Természetesen, ha normálisan fogalmazott szövegeket teszel közzé, akkor az kint maradhat, de amennyiben szabálysértő, akkor el lesz távolítva. A válaszidő pedig nincs így, persze ritkán előfordulhat, hogy egy-egy ügyet lassabban oldunk meg de nekünk is tartani kell magunkat szabályokhoz...
  20. oldfox

Kibeszélő: Verziófrissítés 2.320

A 2.320-as frissítést itt tudjátok kibeszélni.
Fent