Keresési eredmények

1. Kibeszélő: Tükhé szerencsekereke

Sziasztok! Az új eventel, kaptunk egy új varázslatot. Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudjuk a szintjét növelni? Hol találom meg neki a menüjét? Telefonos aplikáción játszom. Előre is köszönöm a választ
  2. Falvak elégedetsége

Sziasztok. Mostanában, nyersanyag helyett katonákat toborzok a falvakból. Észre vettem, hogy az elégedetség szint, egyre csak zuhan, ami azért is rossz, mert így kereskedni sem tudok a falvakkal. Kérdésem: hogy tudom megnövelni a falvakban az elégedetségi szintet? A válaszokat előre is...
  3. Istenek és egységeik

Köszönöm a választ.
  4. Istenek és egységeik

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha istent váltok, akkor mi történik a saját egységeivel? Pl: Héra az istenem. Van 1 hárpiám. Isten váltásnál mi történik a hárpiával? Csak záródik, vagy is használhatatlan lessz, vagy pedig megsemmisül? És ha csak használhatatlan, akkor ha visszaváltok...
  5. Foglalás

Köszönöm szépen. A leírás nem volt egyértelmű.
  6. Foglalás

Sziasztok! A párommal egy békés világon vagyunk, a Hiperbeorán. (tudom van saját topickja, de annyira kihalt, hogy a kérdésemre 2 hete nem válaszolt senki, így inkább ide teszem fel. ) Szóval a hivatalos grepolis oldalon, ahol a világok vannak felsorolva, ott azt írja, hogy a...
  7. Új sziget!

Köszönöm! Sokat segítettél!
  8. Új sziget!

Sziasztok! Szeretnénk kerjeszkedni a párommal, de azon a tengerrészen ahol nincs senki, csak a falvak nélküli szigetnél jelöli az üres helyeket. A falvas szigeteknél csak akkor írja ki, hogy mennyi a szabad hely, ha a szigetre kattintok, de mutatni akkor sem mutatja. Kérdésem: hogy és...
  9. Mit jent a 7 nap ellenében?

Thüké lelkesedése 7 nap ellenében, 20% kal csönkkentheted a toborzási isdőt, minden egység esetében. Ez az a szöveg. :)
  10. Mit jent a 7 nap ellenében?

Köszönöm szépen. Most már értem! Köszi a türelmet is, kissé nehezen értettem meg. :)
  11. Mit jent a 7 nap ellenében?

Azt teljesen értem. De mit jelent a 7 nap ellenében? Ezt nem találtam sehol. Vagy ez csak fordítási hiba, lenne?
  12. Mit jent a 7 nap ellenében?

De akkor mit jelent, hogy 20%al nő a toborzási idő? Az egy másik városra vonatkozik? Vagy is, ha van 4 városom, akkor az egyikben csökken, a 3 ban pedig nő?
  13. Mit jent a 7 nap ellenében?

Sziasztok! Ma kaptam egy úgymond harci varázslatot, hogy 7 nap ellenében, minden egységemnél. 20% csökkenthetem a toborzási időt. Mit jent itt, a hét nap ellenében?
  14. Aurora szövetsége

Sziasztok! Szeretettel várunk minden aktív jétékost a szövetségünkbe, akik már meghaladják az 1000 pontot. A határ egyszerű. Sokan abbahagyják a játékot, még az 1000 pont, elérése elött. Utánna is, de az már más lapra tartozik. Szóval ha szeretnétek, gyertek és írjatok. :)
Fent